Джоли, жените и войната. Но не тази в Украйна!

08 март 2022 | 15:29
3263
1
Снимки: Getty/Images, Instagram
1

Анджелина Джоли е в Йемен, а повод за отпътуването ѝ е да обърне вниманието на света съм хуманитарната криза там. 

"Дойдох в Аден, за да се срещна с бежанци и да покажа подкрепата си за хората в Йемен“, написа тя в Инстаграм. „Докато гледаме ужасите, които се случват в Украйна, аз съм тук, за да подкрепя хората в Йемен, които също отчаяно се нуждаят от мир“, сподели актрисата, известната с активната си позиция и благотворителните си акции по ред наболели хуманитарни въпроси.

46-годишната бивша съпруга на Брад Пит е пратеник на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН от 2001 г. насам. Тя участва в множество инициативи, като тази в Йемен е една от тези в списъка ѝ. 

През последните 7 години и половина в Йемен се води война, която вече е взела много жертви и е оставила милиони хора без дом и храна.

„Ситуацията тук е една от най-големите хуманитарни кризи в света с един загинал или ранен на всеки час през 2022 г.“, допълва Джоли. „Това е една икономика, унищожена от войната. 20 милиона души в Йемен се нуждаят от хуманитарна помощ, за да оцелеят“, отбелязва още тя. 

Актрисата не пропусна да обърне внимание и на войната в Украйна, която създаде най-голямата бежанска вълна в Европа след края на Втората световна война. 

„Като мнозина от вас, аз се моля за хората в Украйна. Фокусът ми заедно с моите колеги от Върховния комисариат на ООН за бежанците е да се направи всичко възможно, за да се гарантират защитата и основните човешки права на разселените хора и бежанците в региона“, написа тя преди дни по този повод.

Четете още: Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им малки деца

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  09 март 2022 | 05:25 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Че наша надка е брутално грозна мангалка със гаден и зъл сурат бе.

 
 
Бивш от МВР
09 март 2022 | 05:27

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.!!Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
Бивш от МВР
09 март 2022 | 05:31

!!! ВНИМАНИЕ: Тези мошеници мамят и тормозят хора, продават жени зад граница ОБЩЕСТВО От Admin На 17.10.2021 Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева 0 Споделете InPost1 За престъпна група, която върлува в София, сигнализират читатели на alarma.bg Те са отчаяни, че въпреки многото оплаквания, които са правили и сигнали до медии, които са изпращали, остават глас в пустиня. Поместваме сигнала без редакторска намеса. Престъпна група върлува из София, която мами и тормози хора. Въпреки многото сигнали и оплаквания, които сме правили, тези хора продължават своята дейност. Освен това използват и заплаха към жертвите си, които ги е страх да покажат лицата си. Молим медиите за помощ. Знаем, че вие сте четвъртата власт и понякога ефектът е голям, когато вие поемете нещата в свои ръце. Сега се нуждаем от вашата помощ като граждани. Става дума за хора около разобличената от Нова телевизия Поли Станчева. В Предаването Господари на ефира, в началото на 2012г, направиха редица репортажи с което стана възможно да бъде разобличена въпросната дама за измами и уреждане на кредити с цел измама. Има много дела срещу нея, но какво от това. В престъпната схема работят двама братя близнаци от село Главница намиращо се до Тутракан. За двамата Мирослав и Владислав Иванови има информация, че са продавали жени за Турция. Още там са действали с измама като са се представяли за красиво момиче, кореспондирали са с турския контрагент и когато турчина кани момичето в Турция разбира, че трябва да прати голяма сума пари, за да си вземе тя билет, да си погаси заем и да може щастливо да се съберат. Турчинът праща парите, а момиче йок, както се казва на турски. По същия начин е с момичета които са държали и са изпращали в Турция с цел да се обере контрагента твърдят техни съселяни. Това явно не им стига и се преместват в София където сформират престъпна група с цел измами. Срещу Мирослав има много сигнали и жалби от граждани до полицията и други компетентни органи, но за сега е на свобода, а той е агресивен. В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

Добави Коментар

Най-четени