Един красив мъж вкъщи: Как Гришо се справя с изолацията

Григор Димитров отново се прояви като горд българин, който никога не забравя откъде е започнал животът му. Той с любов си спомня за родното Хасково, а сега направи нещо изключително за жителите му.

В момента тенисистът е в Калифорния, където не се е отдал на пълна почивка. Напротив – вече тренира за бъдещите си мачове, макар и да е известно, че тенисът ще бъде подновен най-рано на 7-и юни. Въпреки това Гришо не губи форма, среща се единствено с треньора си. Той сподели, че с екипа му спазват строга хигиена и се съобразяват с необходимата дистанция, на която е безопасно да бъдат един от друг. Междувременно, спортистът не спира да мисли за България и най-вече за родното Хасково. Той сам разкри, че е направил щедро дарение за местната болница.

View post on Instagram
 


Тенисистът е закупил респиратори, които до няколко дни ще пристигнат в Хасково и с тях ще могат да бъдат лекувани болните от коронавирус. Пред BTV той сподели, че се надява пандемията да мине възможно най-бързо без да предизвика последствия. Ето защо е готов да направи всичко, за да помогне страшните времена да отминат.

Димитров бърза до уточни, че веднага след отмяната на извънредното положение, ще се завърне в България, за да види най-близките си. И за дамите, които се интересуват от личния живот на тенисиста – стана ясно, че в момента той няма половинка, с която да преживява изолацията от света.

View post on Instagram
 


Четете още: Анджелина Джоли дари 1 милион долара, стилистката на Кидман дава съвети онлайн