Милиардерът Илон Мъск и любимата му Граймс станаха родители на момче. Това съобщи самият изобретател в профила си в Туитър. Той реши да развълнува почитателите си още няколко часа преди щастливото събитие, като написа, че само след 2 часа ще се роди седмото му дете. Малко по-късно Илон отново използва трибуната на Туитър, за да съобщи благата вест, като добави, че бебето и майката са добре. След като беше попитан какъв пол е новороденото, той отговори, че е момче.

Любопитен факт е, че детето, което е първо за Граймс и седмо за Илон, се появи на бял свят точно на 4-и май, защото това е Международният ден на "Междузвездни войни". И тъй като страстта и нестихващото любопитство на Мъск към Космоса са добре известни на цял свят, той получи и закачливи поздравления за бебето, които гласят: "И нека четвърти бъде с него", което е препратка към култовата реплика May the Force be with you.

Илон Мъск и певицата Граймс са щастливо влюбени вече две години, а новината, че очакват първото си дете заедно дойде през януари. Гордият звезден татко вече публикува снимки на малкия чаровник, чието име все още не знаем.

Четете още: Вижда ѝ се краят на карантината. А сега накъде?

*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук:

[ИГРА] Играй и спечели с Kikkomania! Спечели една от 10 -те торбички с изненади на Kikkoman или 1 уред за бавно готвене CrockPot!
1.Сподели в коментар под поста твоите 3 причини защо предпочиташ да готвиш вкъщи
2.Ако имаш желание, харесай и сподели поста с твоите приятели
Печелившите ще изтеглим на 08.05.2020г.
Успех!
*Виж пълните условия на играта тук: https://bit.ly/3d7c8tb