Автор
Ива Петрова

Ким Кардашиян възнамерява да скъса с 'Баленсиага' заради скандалната кампания на марката

Ким Кардашиян изрази открито отвращението си от рекламната кампания на "Баленсиага", която взриви мрежата от възмутителни коментари миналата седмица.

Припомняме, че луксозната марка смути обществеността с фотографии на деца, държащи в ръце секс играчки. След вълната от негодувание френската модна къща, собственост на групата за луксозни стоки "Керинг" (Kering), веднага се извини в профила си в Инстаграм и премахна няколко снимки от кампанията си за колекцията пролет-лято 2023 г., включително фотография на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни колани.

View post on Instagram
 


На друга снимка пък потребителите на интернет забелязаха също, че чанта от съвместната колекция "Баленсиага-Адидас" е поставена върху документи, на които са отпечатани извадки от решение на Върховния съд на САЩ относно детската порнография.

"През последните няколко дни запазих мълчание не защото не бях отвратена и възмутена от последните кампании на "Баленсиага", а защото исках да получа възможността да говоря с техния екип, за да разбера лично как е могло това да се случи", написа Ким Кардашиян в Туитър.

View post on Instagram
 


Риалити звездата, която е включила "Баленсиага" към своите партньорски марки, каза, че като майка на четири деца е "шокирана от тези смущаващи изображения" и допълни, че е взела под внимание "изтеглянето на снимките и извиненията на "Баленсиага".

"Колкото до бъдещето ми с "Баленсиага", възнамерявам да преразгледам отношенията си с марката въз основа на тяхната готовност да поемат отговорност за нещо, което никога не е трябвало да се случва, и действията, които очаквам от тях, за да защитят децата", гласи част от поста на сексапилната брюнетка от арменски произход на профила ѝ във Фейсбук.

Четете още: Меган Маркъл: Жените са 'опетнявани' заради сексуалността си, а мъжете - възхвалявани