Кое е момичето до Кристиан, който причини смъртта на Милен Цветков, и защо снимките ѝ ни стреснаха ужасно...

Темата за жестоката смърт, внезапно сполетяла известния журналист Милен Цветков вследствие на брутална катастрофа, продължава да вълнува обществото ни и да буди множество въпроси.

Чудовищното престъпление на 22-годишния дрогиран младеж Кристиан Николов, връхлетял с бясна скорост върху джипа на Милен, предизвика гнева на българите и отново повдигна отдавна наболялата тема за войната по пътищата, джигитите-убийци и наркоманите по пътя.

След като полицията установи наличието на канабис и амфетамин в кръвта на въпросния младеж, мрежата избухна с искането за доживотен затвор, без право на обжалване.

Предполага се, че и другите двама в автомобила-убиец също са били под влиянието на наркотични вещества, въпреки че този факт, странно защо, все още не се оповестява публично. Все пак уточняваме, че става въпрос за предположения, които обаче съгласете се звучат логично. А кои са двамата спътници?

Става дума за сина на депутата Лъчезар Иванов и момиче, за което първоначално се знаеше, че е приятелката на Кристиан.


Самият депутат, считан за личен лекар на Бойко Борисов, сам съобщи новината пред избрани медии, изпреварвайки полицейската информация за самоличността на човека, който е избягал от местопрестъплението. Кое обаче е момичето, тогава така и не стана ясно, тъй като тя също като сина на Иванов си би шута от мястото на произшествието.

Малко след като и въпросната дама бе издирена и отведена от унифирмените, тя, както и сина на депутата - Георги, отказа да съдейства на разследващите.

Това, което се знае към момента, е, че Кристиан Николов, за който се смята, че е бил зад волана и е причинил тежката катастрофата с Милен Цветков, е празнувал заедно с приятелката си Симона Цветкова (третият човек в мощния автомобил) рождения ѝ ден в местността "Златните мостове" на Витоша. На празненството, което се състояло ден преди фаталния инцидент, са присъствали голяма група млади хора.



Коя обаче е Симона Цветкова, стана ясно едва преди ден, а снимките ѝ в профила във Фейсбук, който преди часове бе изтрит, подсказват, че сякаш дрогата не е единственото, което е свързвало двамата младежи.


Кадрите и съдържанието в тях породиха съмнение у много потребители, че въпросната дама си е падала по сатанизма и вероятно е членувала в някоя секта. Повтаряме, че това са съмнения и по никакъв начин не искаме да звучат като обвинения. Просто съобщаваме фактите.



В социалните мрежи момичето без капка свян споделя пристрастията си към наркотиците, както и сатанинските знаци, татуирани по тялото ѝ. Физиономиите ѝ много наподобяват на тези, които би правил човек под влиянието на дрога, а лицето ѝ е окичено с пиърсинг. Сред кадрите бе забелязан и странен колаж на Исус Христос, който пуши марихуана, както и колаж на родители, държащи в ръцете си "бебе канабис".


Още по-смущаваща е снимката на жена, чиято уста е натъпкана с вътрешности.



Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където, както е известно, се консумират основно забранени вещества.



Въпреки че Симона изтри профила си, тя намери време и начин да защити Кристиан от нападките на разгневени потребители.

"Както много хора се качват зад волана пияни и си казват, че няма проблем и ще се справят. Аз не го оневинявам, само казвам, че жълтата медия е готова да го разкъса. Все пак "Амфетаджия уби любимеца на България - Милен Цветков" звучи много по-платежно, отколкото ако беше обратното. Ако беше обратното, никой нищо нямаше да каже против Цветков и всичко щеше да мине тихомълком, но понеже това заглавие се продава и си пълнят гушите, те са готови на всичко", написа тя в социалната мрежа.

На Симона е определена парична гаранция от 10 000 лева.


Припомняме, че от прокуратурата заявиха, че ще искат постоянен арест за Кристиан, а преди ден обвинение бе повдигнато и на майка му - Десислава Николова - собственичка на мощния джип Audi Q7, с който синът ѝ погуби Милен Цветков. На Николова е наложена парична гаранция от 100 000 лева.

Четете още: ПР на чужд гръб: Всички „познавахме” Милен Цветков... Наистина ли?