Автор
Woman.bg

Лейди Гага проговори за отношенията си с Брадли Купър

Лейди Гага и Брадли Купър се превърнаха в най-одумваната двойката на Холивуд през последните месеци и дни. Техните интимни демонстрации на публични събития родиха редица медийни изказвания, че любовта между героите им от филма „Роди се звезда“ е продължила с още по-бурна страст и извън екрана.

Явно медийният фокус върху отношенията между актьора и певицата в последно време е дошъл твърде много за Гага, още повече, че той съвпадна с раздялата на певицата и годеника ѝ. Затова тя реши да сложи край на цялата тази история и да разкрие своята гледна точка по въпроса.

На 27 февруари тя гостува в шоуто на Джими Кимел и водещият нямаше как да пропусне пикантната тема, свързана с любовните трепети между Лейди Гага и Брадли Купър, пише „Дейли Мейл“.


Певицата заяви, че двамата са демонстрирали химия помежду си абсолютно целенасочено. Идеята им е била по този начин да придадат още по-голяма автентичност на любовта между героите им от лентата, както и на песните в лентата.

Тя поясни още, че Брадли Купър е имал специални изисквания към осветлението и други подробности от изпълнението им, за да изглежда всичко по възможно най-красивия и въздействащ начин.

Лейди Гага припомни още и изказванията на някои медийни коментатори, че Брадли умишлено е искал двамата да демонстрират повече страст и извън екрана, за да предизвика по-голям интерес към дебютния си филм на режисьор „Роди се звезда“. Тя обаче подчерта, че му се е доверила всичко да изглежда възможно най-реалистично, защото така правят истинските професионалисти.



„Хората искат точно това – веднъж, след като са възприели една влюбена от екрана двойка, за тях е още по-голяма радост да видят любимите си герои в амплоато, с което вече са свикнали да ги възприемат“, допълни още тя.

Певицата заключи, че всичко между нея и Брадли Купър лежи на професионална основа, а фактът, че всички медии са концентрирали вниманието си изцяло върху тях, означава, че са си свършили добре работата.

Четете още: Ирина Шейк отвръща на удара, изтри Лейди Гага от Инстаграм