Майката, обвинена, че е избягала с чуждото бебе: Всичко ми разбихте, всичко ми отнехте

12 януари 2023 | 16:56
67993
4
Снимки: Стоп кадър
4

Севда Михайлова е готова двете родилки да си разменят отново бебетата след направените ДНК - тестове. Тя иска това да се случи, въпреки че е огорчена от медиите, които я набедиха, че е искала да избяга с новороденото.

Стана ясно, че разменените бебенца ще се завърнат при биологичните си майки без да има съдебни дела. Директорът на болница "Шейново" д-р Велев наказа трима души, отговорни за този гаф. Той прецени, че на този етап няма да подава оставка.

размяна на бебета

"Медицински надзор" не може да каже как са сменени бебетата, но глобява акушерки и лекари.
"Ще си ги разменя, какво мога да направя. Искам да престана да пишат разни глупости. А не да ме обвиняват с разни глупости, че съм избягала", каза жената пред камерата на бТВ.

Екипът я намира на разходка в парка на "Орландовци", където живее и в момента се грижи за малката Ванеса от три месеца, за която вече ДНК-експертизи доказаха, че не е нейна дъщеричка, а на другата майка. 

размяна на бебета

Севда Михайлова е убедена, че за мъченията ѝ сега са виновни другата майка и АГ-болницата "Шейново", защото нито другата жена, нито от болницата я търсели, а тя междувременно се е привързала към чуждото бебе. "Обвинявам ги! Другата майка нито излиза, нито говори, изобщо не ми звъни, крие се. Едно, че аз страдам в момента - плюс, че съм привързана", призна разочарованата майка.

"Всичко ми разбихте, всичко ми отнехте. Психиката ми повече не е наред, разбирате ли го това?! Ето така всичко го направиха тия от болницата "Шейново", оплаква се Михайлова.

размяна на бебета

На въпроса дали не иска вече да види своето дете, казва: "Като му дойде времето, ще го видим, живот и здраве".

Социалните служители вече са я посетили, уточнява още жената.

Ако и двете семейства са съгласни, това не изисква водене на съдебни дела, даде разяснения пред бТВ адвокат Мария Шаркова по повод казуса с размяната на децата. Проблем и проточване на съдебни процедури би имало, само ако едното семейство е против.Четете още: Брад Пит се предаде: нова година, нова любов

Още по темата

Коментари

4 Нашия
  18 януари 2023 | 09:21 отговор
 

На циганите от едно време им е тръпка да крадат бели деца, да може да ги ползват за джебчийки, че не се отличават от българите. После, бяло бебе в Гърция ще е по-скъпа стока от обикновено цигане.

 
3 АЗ
  17 януари 2023 | 17:03 отговор
 

Като я гледам на снимката, ми прилича на прабългарка. Как ще иска нейното бебе, родено почерняло от слънцето по рождение още ???

 
2 Кики
  15 януари 2023 | 10:41 отговор
 

Не е ли имало камери в отделението ?????Или вече се знае кой е ,и го прикриват ?!

 
1
  12 януари 2023 | 22:28 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени