Меган и Хари на косъм от ужасяваща катастрофа (Снимки)

17 май 2023 | 18:07
3236
5
Снимки: Getty/Images, Twitter
5

Принц Хари, Меган Маркъл и майка ѝ замалко да загубят живота си по време на "почти катастрофално преследване с коли", предизвикано от папараци. Това съобщи говорител на принца, цитиран от ББС.

Инцидентът се е случил, след като херцозите на Съсекс си тръгнали от церемония по награждаване в Ню Йорк във вторник. 

 

В изявление говорителят на принца съобщи, че "безмилостното преследване" е продължило над два час, уточнявайки, че това е довело почти до сблъсъци с други шофьори на пътя, пешеходци и полицаи.

„Въпреки че да бъдеш публична личност идва с известен интерес от страна на обществеността, това никога не трябва да става за цената на ничия безопасност“, каза говорителят.

„Разпространението на тези снимки, предвид начините, по които са получени, насърчава силно натрапчива практика, която е опасна за всички участници“, отбеляза той. 

 

Четете още: Холивудски блясък или кич: Меган засия в златна рокля (снимки)


Още по темата

Коментари

5
  18 май 2023 | 09:59 отговор
 

Бооже, какво "безмилостно преследване" в Ню Йорк? Та там се кара с 10км/ч. Ако всички известни личности, които посещават Ню Йорк си звънят на ПР-ите и реват, че ги снимат папараци ще стане една детска градина. С тези 100 милиона, които спечелиха от ролята им на жертви, сега могат да си позволят охрана и да спрат да мрънкат за внимание, но няма та стане, защото трябва да се играе филма, в който някой хора го играят Даяна, много им се иска.

 
4 Риши Ташак
  18 май 2023 | 09:41 отговор
 

То целия им живот / ако може да се нарече така / един измислен и безсмислен

 
3
  18 май 2023 | 08:07 отговор
 

ба'ти и самодоволната физиономия е докарало лекенцето на снимката от погребението на баба си. истинско щастие, че брат му го е поканил да се появи пред хората и се счита са победител. а и ще дойдат парички.

 
2 Ще го
  18 май 2023 | 04:09 отговор
 

пратят при майка му, за която все реве. М6 се задейства най-накрая. Това е само предупреждение засега.

 
1 Иван
  17 май 2023 | 22:56 отговор
 

Това ми напомня нещо...

 

Добави Коментар

Най-четени