Тъжни новини от Холивуд тази сутрин - на 57-годишна възраст почина актьорът Уили Гарсън, известен с ролята си на Станфорд Блач в "Сексът и градът". За смъртта на звездата съобщи синът му.

Причината за неочакваната кончина е загубена битка с рака, за която са знаели единствено най-близките от обкръжението на актьора.

View post on Instagram
 

"Обичам те толкова много, татко. Почивай в мир. Толкова съм радостен и горд, че сподели всичките си житейски преживявания с мен и имахме възможността да постигнем много заедно. Гордея се с теб.

Винаги ще те обичам, но мисля, че сега е време да поемеш по следващото си пътешествие сам. Винаги ще бъдеш с мен. Обичам те повече, отколкото подозираш и сега се радвам, че оттук нататък ще бъдеш в мир. Винаги си бил най-силният, най-забавният и умен човек, когото съм познавал. Радвам се, че сподели любовта си с мен. Никога няма да я забравя и никога няма да я загубя", написа синът на Уили Гарсън в социалните мрежи.

Сред първите, изказали съболезнования и почит към актьора бяха актрисите от сериала Синтия Никсън (Миранда), Кристин Дейвис (Шарлът) и продуцентът Майкъл Патрик Кинг.

View post on Instagram
 

Уили Гарсън се прочу с ролята си на Станфорд Блач, най-близкият приятел на героинята Кари Брадшоу, в "Сексът и градът". Следващата му най-известна роля в киното е на Мози в сериала "Бяла яка".

Четете още: Сара Джесика Паркър потъна в траур