Последно: Меган не иска да идва в Европа - Хари сам в Лондон!

Източник, близък до Меган и Хари, разкри пред британските медии, че херцогинята на Съсекс всъщност няма да пътува за Лондон със съпруга си за откриването на статуята на принцеса Даяна.

Вчера в американското медийно пространство се появиха твърдения, че Маркъл ще лети заедно с Хари за родния му град, където на 1-ви юли ще бъде открита статуята, която ще отбележи 60-тата годишнина от раждането на принцеса Даяна.

“Меган няма да пътува. Тя роди току-що и Хари ще замине сам” - са били точните думи на източника, близък до двойката.

Принц Хари ще трябва да се изправи сам лице в лице със семейството си, след поредицата от бомбастични интервюта, които даде пред американските медии, след смъртта на дядо си принц Филип.

Уилям и Хари ще открият заедно статуята на своята майка принцеса Даяна, която ще бъде поставена в любимото място на покойната лейди Ди, в градината на двореца Кенсингтън.

Кралицата е поканила внука си на вечеря в двореца Уиндзор по време на неговата визита във Великобритания. Това ще бъде първата близка среща между двамата от миналата година насам, когато Хари обяви, че напуска кралското семейство и смята да емигрира в чужбина.

През април Хари се върна във Великобритания за погребението на дядо си, но тогава той успя да се види с кралица Елизабет II за малко на открито. Този път двамата ще имат възможност да поговорят по-дълго, а вече целият свят вярва, че ще имат доста теми за обсъждане. В едно от последните си интервюта принцът дори разкри, че самата мисъл затова да се върне в Лондон го изпълва с ужас.