Рапърът PnB Rock бе застрелян пред приятелката си в ресторант

Застреляха рапъра PnB Rock в ресторант, където бил заедно с приятелката си, съобщиха американските медии.

Американският изпълнител бе само на 30 години. Според полицейските доклади музикантът е бил застрелян по време на обир в ресторант в Лос Анджелис, американския щат Калифорния, в понеделник следобед, 12 септември.

По-рано полицията потвърди пред в. Los Angeles Times, че по време на обяд е имало стрелба в Roscoe's House of Chicken 'N Waffles, намиращ се близо до главната улица и Манчестър авеню. Тогава обаче самоличността на жертвата все още не бе разкрита.

Полицейска служителка сподели, че заподозреният е насочил огнестрелно оръжие към музиканта в ресторанта и е поискал вещи от него. "Той е застрелял мъжа и избягал през страничната врата към автомобила си, след което е избягал от паркинга", разказва полицайката. Веднага след инцидента пострадалият е откаран в болница, където малко по-късно починал.

Според свидетели рапърът PnB Rock се е хранил в ресторанта заедно с приятелката си Стефани Сибунхуанг, която е и майка на най-малката му дъщеря. Той има още една дъщеря, която е от друга връзка, пише сайтът TMZ.

PnB Rock, чието истинско име е Раким Хашийм Ален, стана известен най-вече със сингъла си Selfish, който той издаде през 2016 г. Той си сътрудничи и с Young Thug, 2 Chainz и Wiz Khalifa за саундтрака на "Бързи и яростни 8" с парчето Gang Up.

Четете още: Великобритания никога няма да ѝ прости: Меган получи грубо отношение от поданиците (видео)