Автор
Весела Георгиева

Сашо Кадиев изпадна в ярост в ефир, разплака се

Новината за убийството на Иван Владимиров-Нав предизвика силна емоционална реакция от страна на водещия на предаването "Преди обед“ Александър Кадиев.

Нав бе чест гост на Сашо и Деси Стоянова в ефира на телевизията, а при едно от последните си участия там разказа за конфликта му със съседа, който в последствие отне живота му. По думите на психолога тогава, същият е ударил възрастен съсед от входа, който се е уплашил да го съди от страх да не бъде убит. В ефира бе пуснат архивният запис с разказа му.

Зрителите пък коментират, че не са виждали Кадиев толкова ядосан. След като изгледа записа от въпросното гостуване на психолога и разказа му, актьорът първо много се натъжи и видимо почти се насълзи.

View post on Instagram
 

След това той не издържа и зададе няколко пъти един и същ въпрос, видимо бесен от случилото се.

"Невероятно е това, което се случва. Добре бе, шегуват ли се наистина държавата, органите на реда, МВР? Те шегуват ли се с нас? Аз наистина задавам този въпрос. В смисъл, те шегуват ли се с нас? Всеки ден умират хора, наши, българи и роднини. Като Нав, като… всеки ден, сигурно има много такива случаи, за които не се разбира, по някакви села и паланки. Шегуват ли се с нас, Деси, питам те! В смисъл – шегуват ли се с нас? Колко жалби трябва да пусне човек, че има съсед, който ходи и размахва пистолети и бие хора? Колко жалби трябва да се пускат, че жена е жертва на домашно насилие и после тази жена е намерена убита и разчленена в кашони. Излизат хора по телевизията и по улиците, реват и плачат, че децата им са убити“, попита ядосано в ефир Кадиев.

"В смисъл – пичове, шегувате ли се с нас наистина? Ако не се вземат някакви мерки, това означава, че, съжалявам, ще цитирам Шекспир, но това означава, че "трябва да се залости тази държава и да се приключи“, заяви още водещият.

"Какви закони? Това са хора, които стоят отзад. Да ги променят, от тях зависи, не от мен и теб. Когато ходиш и биеш хора по улиците или по заведения, и си агресивен, псуваш ги и ги биеш, за да ги нараниш, утре ще ги убиеш“, заключи ядосано Сашо.

"Ето затова толкова свестни хора напускат и много от тях повече не се връщат! Понятия като човешко достойство, законност и справедливост са останали анахронизми от романите, ако изобщо някой ги чете… Да почива в мир! Светла му памет!", пише един от зрителите в Инстаграм профила на предаването.