Смъртта на Елизабет неочаквано събра Уилям и Хари (СНИМКИ)

Смъртта на кралицата успя да събере заедно Хари и Уилям, които се срещнаха с хилядите хора, които бяха съпричастни с тъгата им. Преди седмица това изглеждаше немислимо, но мъката ги сплоти отново. Преди това двамата братя нямаха никакво намерение да се срещат, но съдбата отреди това да се случи.

Да припомним, че след съобщенията за влошеното здраве на кралицата, двамата поотделно тръгнаха към Балморал, но Хари пристигна по-късно и закъсня твърде много.



Когато се случи тежка загуба, има вероятност семейството да се разпадне и старите спорове да се завърнат с нова сила. Но има надежда загубата на близък и значим човек да сдобри хората, които са се скарали, да ги събере отново и да изглади противоречията помежду им.



Дали обаче случващото се на снимките не бе само шоу пред публиката? Или наистина беше някакъв знак, че нещата ще се променят в положителна посока?

На Уилям и Хари не им е за първи път да се сблъскат със смъртта на любим човек. Тяхната майка Даяна също си отиде, при това внезапно.

Кралски източници твърдят, че принц Уилям е отправил покана към принц Хари и съпругата му Меган, за да отидат на тази импровизирана разходка.



Уилям може да наследи трона и той е наясно какво му предстои по-нататък. Неговата роля е много по-важна от тази на брат му.

В момента Уилям се води принцът на Уелс, а само ден преди това тази роля се падаше по право на баща му. Когато Чарлз Трети беше официално обявен за крал в Съвета по присъединяването в събота, Уилям стоеше твърдо зад новия монарх.



Най-вероятно кралят и съпругата му Камила, сега вече в ролята на кралицата-консорт, с Уилям и Катрин ще бъдат основната група, почти отделна единица, в сърцето на монархията. Тази четворка често се появяваше заедно, когато Чарлз заместваше майка си.

Принц Хари и Меган са на твърде различен път, те живеят в Калифорния и участват м медийни начинания и благотворителни организации. Интересът около тях е голям, но не винаги е положителен. Затова предстои да видим как ще се развият събитията по-нататък.

Четете още: Никой не вярваше, че това ще се окаже последната снимка на Елизабет Втора