Тревожни новини от кралството: Елизабет наруши вековна традиция, здравето ѝ се влошава

08 август 2022 | 14:00
17906
1
снимки: Getty Images
1

Традиционното посрещане на кралица Елизабет Втора в замъка Балморал, който е известен още като лятната ѝ резиденция, бе изненадващо отменено, което събуди нови страхове за здравето ѝ. 

По стар обичай, Нейно Величество трябваше да бъде официално посрещната в Шотландия днес, но официалното събитие бе отменено вчера. Вместо това, пристигането на Елизабет в Балморал ще бъде в тесен кръг и далеч не толкова церемониално.

 

Това е първият път от десетилетия насам, като изключим времето на пандемията, в който кралицата не се среща с поданиците си и не приема поздравленията им при пристигането си в Шотландия. По традиция, тя прекарва в замъка всяко лято и приема гости, като най-често това са Кейт и Уилям с трите им деца и Чарлз и Камила. Според кралските източници, Елизабет е много огорчена, че тази година традицията няма да бъде спазена, тъй като официалното ѝ посрещане в Балморал винаги е било сред любимите събития в календара ѝ. 

кралица елизабет

Фактът, че кралицата все по-често променя графика си, поради независещи от нея обстоятелства и влошеното си здравословно състояние, сериозно тревожи всички работещи за нея, както и поданиците ѝ, тъй като изглежда, че 96-годишната Елизабет не се чувства никак добре. Някои дори си позволиха да отбележат, че всичко, което се случва напоследък, може би е "до голяма степен знак за предстоящи събития". 

И все пак, Нейно Величество се очаква да  посрещне някои от членовете на кралското семейство в лятната си резиденция и тази година. 

кралица елизабет втора

Четете още: Даяна хванала Чарлз и Камила на калъп в мазе по време на парти

Още по темата

Коментари

1
  08 август 2022 | 16:52 отговор
 

 
 
Бивш от МВР
08 август 2022 | 20:43

Брайън Харви живее на социални помощи

 
Бивш от МВР
08 август 2022 | 20:43

Вокалът на Ийст 17 в лудница

 
Бивш от МВР
08 август 2022 | 20:44

Вокалът на култовата бой банда от 90-те "Ийст 18" Брайън Харви е бил арестуван в дома си в Уолтъмшоу, Лондон, снощи. 44-годишният мъж е пуснал в социалните мрежи видео, в което плаши със самоубийство, на което полицията светкавично е реагирала и със сила го е завела в лечебно заведение за психологическа оценка, четем в сводката на ченгетата.

Добави Коментар

Най-четени