Автор
Весела Георгиева

Тя луда ли е? С тротинетка и 120 км в час по джапанки!

Социалните мрежи се разтресоха от коментари по повод на клипче, в което се вижда как девойка кара тротинетка със 120 км/ч по скоростен път във Варна.

Мнозина предположиха, че това е същото момиче, което преди време беше заснето да кара тротинетка с 80 км/ч на Околовръстното шосе в София, пише Нова тв.

„Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще се стигне до инцидент. Момичето ще падне и ако след нея се движи автомобил, има вероятност да я сгази”, обясни в ефира на „Здравей, България” пътният експерт Владимир Тодоров.



По думите му тротинетките нямат място на скоростния път.

„Основният проблем е, че се дава лош пример. Второ – тя застрашава както себе си, така и останалите участници в движението”, коментира още специалистът.

Той призова полицията да издири момичето от клипа. "Тя трябва категорично и назидателно да бъде санкционирана", подчерта Тодоров.

View post on Instagram
 

В някои медии се появиха предположения, че момичето с тротинетката е Емили, приятелката на Тихомир, който за кратко бе Мелиса, а сега отново е Тихомир. Повод за тези предположения бяха пост на Емили в Инстаграм, в който тя написа, че ще бъде гост в телевизия, а темата ще бъдат именно тротинетките.

Със сигурност поведението на това момиче е доста опасно. Освен че може то самото да загуби живота си, може да предизвика катастрофа с фатален изход за всички, намиращи се на пътя по това време. Предвид новините за произшествия и жертви през последните дни, полицията трябва да вземе бързи мерки. За да не станем свидетели на поредната трагедия.

Карайте внимателно, пазете себе и и другите на пътя!