Зловеща снимка доказва, че Грета Тунберг пътува във времето

23 ноември 2019 | 12:09
21867
11
снимки: Getty Images, Daily Mail
11

Грета Тунберг – малкото необикновено момиче, което успя да преобърне света заради своята смелост, искреност, завидна категоричност и пълна липса на страх и притеснение от общественото мнение. Тя е истинско явление и има силата да постигне целта си, а именно да се пребори за по-доброто бъдеще на Земята, свързано с климата.

Поводът днес отново да споменем уникалната Грета е една снимка, която за часове взриви мрежата. Кадърът е от далечната 1898 г. и доказва, че може би госпожица Тунберг е от много отдавна на тази земя и мисията ѝ е много по-специална, отколкото сме предполагали досега.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си

На снимка, която е част от архива на Вашингтонския университет, се виждат три деца, които вадят вода от кладенец. Лицата на две от децата са неясни, но на преден план има момиченце, чийто лик ще смрази кръвта ви.

Грета Тунберг, деца

Та това е самата Грета! Приликата между неизвестната госпожица от фотоса и нашумялата природозащитничка е меко казано поразителна. След като снимката е била открита случайно, тя била публикувана в социалните мрежи, където буквално след минути се появиха конспирации и предположения, свързани с Тунберг. Дали тя не е изпратена от бъдещето, за да спаси света? Дали това не е необикновено същество, пристигнало сред хората, за да предаде важно съобщение?

Дори и потребителите, които не са любители на конспирациите, споделят, че са наистина впечатлени от изумителната прилика. А други съвсем не се поколебаха и дадоха любопитни предположения, като едно от тях гласи:

грета тунберг

„Тя е пътешественичка във времето, която е дошла при нас като предупреждение за бъдещето и важните промени, които ще настъпят.“

Разбира се, сред потребителите в мрежата не липсват и неверници, които са категорични, че снимката е била обект на фотошоп с цел произвеждане на сензация.А вие мислите ли, че е възможно това момиче на снимката отпреди 120 години наистина да е самата Грета Тунберг?

Четете още: Учени потвърдиха: Животът на Земята е дошъл от Космоса

Още по темата

Коментари

11 haha
  28 ноември 2019 | 14:56 отговор
 

Пътешественик във времето... Пълни глупости,просто се е преродила (ако снимката е "истинска") . Като цяло дори и да е луда,си има кауза и се бори за нея, от повечето нищо не правещи нормални . Тъй ,че понякога имаме нужда от луди хора ...

 
10
  25 ноември 2019 | 15:11 отговор
 

Веднъж писах : няма ли кой да я гръмне ? Или тя сама да се гръмне ? Луда е -

 
9 Кънчо
  25 ноември 2019 | 12:38 отговор
 

Това идиотче гледа като Хитлер.

 
8
  25 ноември 2019 | 04:16 отговор
 

Снимката ми прилича на монтаж.

 
7
  25 ноември 2019 | 04:15 отговор
 

За лудите хора, нормалният човек е луд. Или както се казва в Библията, по делата им ще ги познаете, кой какъв е. Едно малко момиче става водач и иска да събуди заспалите учени и политици да се замислят за утрешния ден и да погледнат по далече от носа си. Срам!!!

 
6 Иван
  24 ноември 2019 | 22:54 отговор
 

Има два факта, които са напълно независими един от друг. 1) Планетата Земя наистина е в непосредствена опасност. 2) Грета Тунберг е психически болна и трябва да се лекува. Спасяването на Земята може да стане само с дружни усилия и учени хора, което не се прави, а се правят пари. За щастие спасяването на Грета е доста по-лесно и се намира в близката психиатрия. А снимката сигурно не е фалшива. Такива обикновени момичета е имало и има хиляди в Америка и сигурно стотици приличат на Грета. Сензациите са за вестниците и за идиотите - едните пробутват, а другите се хващат :)))

 
 
25 ноември 2019 | 04:14

За лудите хора, нормалният човек е луд. Или както се казва в Библията, по делата им ще ги познаете, кой какъв е. Едно малко момиче става водач и иска да събуди заспалите учени и политици да се замислят за утрешния ден и да погледнат по далече от носа си. Срам!!!

5 бай уй
  24 ноември 2019 | 05:20 отговор
 

и мутрата и е малоумно кретеноиден шведски продукт на пияни родители.тая е за лудницата в усмирителна риза.

 
4 Непрофесионалист
  24 ноември 2019 | 00:43 отговор
 

Според мен, момичето трябва да бъде отправено на пътешествие към най-близката психиатрия. Има нужда от сериозна помощ.

 
 
24 ноември 2019 | 02:35

Точно обратното! Учени и полититици трябва да отидат в психиатрия за безхаберието си към глобалните проблеми, които очакват човечеството.

3
  23 ноември 2019 | 22:18 отговор
 

глупости

 
2 devil
  23 ноември 2019 | 16:22 отговор
 

и разбира се само нейното лице ясно се отличава до най-малкият детайл хаха в световен план хората се чудят за каква глупост да говорят за това толкова малоумни хора съществуват

 

Добави Коментар

Най-четени