Автор
Woman.bg

Зловеща снимка доказва, че Грета Тунберг пътува във времето

Грета Тунберг – малкото необикновено момиче, което успя да преобърне света заради своята смелост, искреност, завидна категоричност и пълна липса на страх и притеснение от общественото мнение. Тя е истинско явление и има силата да постигне целта си, а именно да се пребори за по-доброто бъдеще на Земята, свързано с климата.

Поводът днес отново да споменем уникалната Грета е една снимка, която за часове взриви мрежата. Кадърът е от далечната 1898 г. и доказва, че може би госпожица Тунберг е от много отдавна на тази земя и мисията ѝ е много по-специална, отколкото сме предполагали досега.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си

На снимка, която е част от архива на Вашингтонския университет, се виждат три деца, които вадят вода от кладенец. Лицата на две от децата са неясни, но на преден план има момиченце, чийто лик ще смрази кръвта ви.



Та това е самата Грета! Приликата между неизвестната госпожица от фотоса и нашумялата природозащитничка е меко казано поразителна. След като снимката е била открита случайно, тя била публикувана в социалните мрежи, където буквално след минути се появиха конспирации и предположения, свързани с Тунберг. Дали тя не е изпратена от бъдещето, за да спаси света? Дали това не е необикновено същество, пристигнало сред хората, за да предаде важно съобщение?

Дори и потребителите, които не са любители на конспирациите, споделят, че са наистина впечатлени от изумителната прилика. А други съвсем не се поколебаха и дадоха любопитни предположения, като едно от тях гласи:



„Тя е пътешественичка във времето, която е дошла при нас като предупреждение за бъдещето и важните промени, които ще настъпят.“

Разбира се, сред потребителите в мрежата не липсват и неверници, които са категорични, че снимката е била обект на фотошоп с цел произвеждане на сензация.

А вие мислите ли, че е възможно това момиче на снимката отпреди 120 години наистина да е самата Грета Тунберг?

Четете още: Учени потвърдиха: Животът на Земята е дошъл от Космоса