Автор
Теодор Муховски

7 неща, които никога не трябва да подарявате на сватба - бракът ще бъде обречен

Сватбеният сезон наближава, което означава, че скоро ще трябва да измислите подарък за най-щастливия ден в живота си за вашата приятелка или приятел.

Важно е да изберете правилната вещ, която ще бъде подходяща, полезна и няма да развали настроението на младоженците заради лоши предзнаменования. Разберете какво не е прието да се дава като сватбен подарък и какви са знаменията.

Цветя с тръни

Първо, розите могат да наранят ръката ви или да се закачат за роклята на булката и да я развалят. Второ, тръните са знак за скръб, кавги и сълзи.
По-добре изберете цветя в нежни нюанси и неагресивни форми. Разберете предварително какъв ще бъде интериорният дизайн на сватбената зала, така че всичко да се съчетае хармонично. Всяка двойка ще оцени жеста.



Часовници, свещи и крехки предмети

Подаряването на часовници и огледала означава флирт с времето и приближаване на последния час от живота на младоженците.

Восък и восъчни предмети не трябва да се подаряват. Те се използват от магьосници и екстрасенси в магьосничеството, лесно е да се постави разрушителна програма в тях и да се навреди на човек.

Антики

Произведения на изкуството, мебели и бижута. Тези предмети вече са имали история на живот и собственици, които ежедневно са изпълвали вещта със своята енергия. А каква е тя, никой не знае.
Затова изберете за подарък нови предмети, които никой никога не е използвал, така че младоженците да ги зареждат ежедневно с щастие и любов.



Перли и носни кърпички

Вярванията казват, че перлите носят сълзи и разочарование на жените. Този камък е необичаен и много красив, но все пак е по-добре да се въздържате да подарявате на булката ранно недоволство и тъга.

На мъжете не бива да се подаряват кърпички в сватбения им ден. Те също символизират нещастия и дори болести, защото основната им задача е да избърсват сълзите.

Кухненски прибори

Качествените сребърни прибори за хранене изглеждат добра идея за подарък за бъдещото семейство. Но поличбите ни казват, че лъжиците, вилиците и ножовете водят до разочарование и лош късмет. Предметите за рязане с шипове носят символ на разрушение; да ги получите като подарък означава да допуснете тъмна сила в дома си.



Дрънкулки

Тази точка не се отнася до знаменията, а до безполезните вещи, които също не искате да получавате като подарък. Бъдете внимателни към булката и младоженеца, разберете предварително какво биха искали да получат в знак на внимание. Не подарявайте прахосмукачки и неща, които няма да се използват често, в противен случай те просто нямат смисъл.

Неподходящи подаръци

Пелени, манекени, памперси и други бебешки артикули са неподходящ избор. Младите хора току-що са се оженили и вие намеквате за продължаване на рода. Това е неетично и не ви засяга, затова запазете дистанция, независимо колко близки са ви младоженците.

И един съвет: Парите си остават най-добрият подарък, колкото и изтъркано да звучи това.