Ах, тази опасна Меган: Вижте строгото правило, което Хари е трябвало да спазва заради нея

30 януари 2023 | 16:53
41218
5
снимки: Getty Images
5

Да бъдеш необвързен в днешно време не е никак лесно, но да започваш нова връзка изглежда още по-сложно, особено когато цял свят следи всяко твое движение. Или поне такъв е случаят с Меган Маркъл, която повече от 5 години владее сърцето на някогашния заклет кралски ерген - принц Хари. 

Но актрисата е знаела много добре с кого си има работа и по тази причина, е поставила желязно правило, което принцът е трябвало да спазва, за да покаже, че наистина я харесва. За да успее да опознае бъдещата си половинка, Меган е имала условие двамата с Хари да се срещат на всеки две седмици. 

Херцозите на Съсекс поясняват, че е било трудно не само заради натоварения график и на двамата, но и защото са искали да се опознаят, преди светът да научи за любовта им. Това била и причината Маркъл да определи на принца през колко време трябва да се срещат, за да разбере дали ще имат бъдеще заедно. 

меган маркъл, принц хари

Актрисата поставила условията си след едноседмична почивка на къмпинг - единствената им ваканция, по време на която никой все още не подозираше, че са двойка. Меган набързо обяснила на Хари, че иска да знае дали той е съгласен да се виждат поне веднъж на всеки две седмици, преди да си събере багажа и да се прибере в САЩ. 

И макар принцът да е бил притеснен, че не би могъл да спази подобно обещание, явно все пак двамата са успели да намерят правилния път един към друг, въпреки условията на Меган. Всъщност, тя е намерила и още един начин да опознае тогава бъдещия си съпруг, като е направила всичко възможно да се добере до социалните му мрежи, тъй като не е искала да чете мнението на обществото за Хари в Гугъл.

меган маркъл, принц хари

Маркъл признава още, че тя е поканила принца на втора среща, като една вечер просто му се обадила и му заявила, че тъй като след два дни заминава за САЩ, предлага двамата да вечерят заедно. Хари от своя страна приел и макар това да не е бил най-женственият и изискан ход от страна на Меган, явно е спомогнал връзката им да потръгне. 

Четете още: Налива масло в огъня: Ето какво е казала Кейт за книгата на Хари


Още по темата

Коментари

5 Баба
  15 февруари 2023 | 14:03 отговор
 

Глупав човек .

 
4 Ади
  01 февруари 2023 | 17:05 отговор
 

Колкото и да е невероятно принц Хари успя да обърне ситуацията. Преди събитието с мемоарите, всички бяха срещу Меган и я обвиняваха, че иска да го откъсне от семейството му. Сега вниманието отново е насочено към Камила, а някои от членовете на кралското семейство вече не са толкова перфектни и идеализирани

 
3 Ms. X
  01 февруари 2023 | 10:23 отговор
 

Хари е жертва на нарцисист. Зомбиран е. Всеки, който е бил във връзка с нарцисист и е съумял да се събуди от илюзионният им капан, знае за какво става въпрос. При Хари реалността ще го удари тежко някой ден. Дано оцелее психически.

 
2 Петя
  31 януари 2023 | 08:45 отговор
 

АвторЪТ, когато пише неговите си измислици, взима ПАРИ, за тъпите си статии!

 
1 Сабрина
  30 януари 2023 | 22:20 отговор
 

Кой е този автор, който пише така "неутрално" статии, без да натрапва своето собствено мнение на читателите, не знам. За тази работа трябва да си грамотен и би било добре да спазваш определени правила. Не че става въпрос за Меган и Хари, просто излишното натрапване на нечие мнение из фактите, доста дразни и отблъсква :)

 

Добави Коментар

Най-четени