Автор
Веселина Петрова

Амбър, сериозно ли? Обичаш мъжа, когото искаше да съсипеш?

Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп, даде ексклузивно интервю за NBC. И това се случва броени дни след като съдебното жури постанови, че тя трябва да му плати 15 милиона долара за клевета.

Откъсите от този разговор с журналистката Саванна Гатри, които попаднаха в дигиталното пространство, повдигнаха много въпроси и предизвикаха куп реакции.

View post on Instagram
 

На въпрос на Гатри дали се е сбъднало това, което Джони е написал до Хърд - че я очаква световно унижение, актрисата отговаря:

„Знам, че е казал това. Аз от своя страна дадох показания. Знам, че не съм добра жертва. Наясно съм с това. Не съм добър образ. Не съм перфектна жертва. Когато дадох показания обаче помолих журито да се държат с мен като с човешко същество.“

А после допълва: „Страхувам се, че каквото и да правя, каквото и да кажа, независимо как го казвам, че с всяка стъпка, която правя, ще му давам нова възможност да ми отнеме правото на глас. Това беше и идеята на делото – да ми отнеме възможността да изразявам мнението си.“

Джони Деп осъди Амбър Хърд за клевета, след като в статия, която тя написа 2 години след края на връзката им, се представи като „публична личност, жертва на домашно насилие“. Макар и да не споменава името на Деп, публиката бе убедена, че говори за него.

На въпроса защо е публикувала текста, Абър споделя: „Моята публикация не беше за връзката ми с Джони... Целта ми беше да изразя мнението си на общочовешки теми. Това не трябваше да касае него. Разполагах с адвокати, които прегледаха черновите.“

"Текстът беше публикуван в кулминацията на движението MeToo. Много известни мъже изгубиха работата си и репутацията си. Това ли искаше за Джони Деп?", пита Саванна Гатри.

View post on Instagram
 

„Разбира се, че не. Не ставаше въпрос за него.“, отговаря Амбър. А след това признава, че наистина е обичала Деп.

„Да, абсолютно. Обичам го. Обичах го с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, за да спася тази катастрофална връзка."

Актрисата казва още, че вече е майка и за нея бъдещето е да бъде майка, а не да се разкъсва между отговорността си на родител и разговори с адвокати.