Бисексуална жена пастор реши да промени живота си и стана стриптизьорка

Никол Мичъл е родена в Охайо, САЩ, в строго семейство баптисти. Всяка неделя тя и родителите ѝ посещавали църква. Възпитана в духа на протестантското течение в християнството, Никол решава да се фокусира изцяло върху религията и да влезе в богословския отдел в университета.

„В университета винаги носех книжки с библейски цитати и псалми в джоба си“, споделя 36-годишната жена в интервю пред New York Post. "Когато се чувствах тъжна, прочитах по някой и друг абзац и това ме успокояваше. Църквата беше моят живот. Въпреки че имах кратък бунтарски период в гимназията, успях да обуздая нрава си, за да стана добро момиче и да се харесвам на околните, отчаяно опитвайки се да направя това, което беше правилно."

View post on Instagram
 


И докато в гимназията Мичъл се среща с момчета, то през първата година в университета решава да се откаже от плътските удоволствия. „В продължение на шест години, от 2001 до 2007 г., не правех секс с никого и дори не се целувах“, признава тя. През всичките тези години Никол стоически отказвала на всички покани за срещи, идващи от немалко ухажори, привлечени от чара ѝ. Някои от тях дори имали сериозни намерения към нея, но тя била неотклонна. „Не исках да излизам с никого, защото се страхувах да правя секс. Бях израснала с убеждението, че интимният контакт не е позволен извън брака. Освен това не исках да се разсейвам от изучаването на Библията", разказва Мичъл пред медията.

View post on Instagram
 


След дипломирането си момичето постъпва в духовна семинария. Две години по-късно там тя среща бъдещия си съпруг - Джон (макар че сега те вече са разведени). След сватбата си Мичъл се присъединява към местната евангелска църква, където бързо се почувствала като у дома си. Не след дълго, малко след като станала майка, иидва и предложението към нея да поеме длъжността пастор.

През следващите три години Никол се учи да проповядва и скоро започва да изпълнява публично професията си. „Харесаше ми“, споделя тя за онзи период от живота си. „Чувствах, че съм намерил своето призвание.“

View post on Instagram
 


Постепенно обаче Никол забелязала, че в проповедите си няма право да засяга определени теми, за които би искала да говори. Например за майчинството или за връзката между хора от смесени раси, към които принадлежала и самата тя. Успоредно с това тя осъзнава още едно нещо - че е бисексуална. „Толкова дълго бях потискала желанието си да излизам на срещи, че не знаех нищо за себе си. Едва след години разбрах, че искам да правя хубав секс."

View post on Instagram
 


В крайна сметка през 2017 г. Мичъл решава да се раздели с пасторството. „Чувствах се деморализирана“, признава тя. „Все още вярвах в Бог, но осъзнавах, че църквата вече не е точното място за мен. И си тръгнах, без да поглеждам назад. Тогава бях на 33 години и за първи път се почувствах свободна жена. Нямах представа какво искам да правя и коя искам да бъда."

Младата жена осъзнала, че иска да преоткрие себе си и да приеме своята сексуалност, която дълго време потискала. И първото нещо, което Никол направила в онзи момент, било да се снима за фотосесия без дрехи.

Следващата седмица Мичъл позирала за още няколко „голи“ снимки и седмица по-късно започнала да мисли как може да печели пари от това.

View post on Instagram
 


Скоро след това бившата пасторка се регистрира в сайт за възрастни и започва да работи като онлайн стриптийзьорка. Днес тя работи за OnlyFans, където продава свои еротични снимки печели средно около 76 хиляди лири стерлинги на месец (или около 166 440 лв.).

"Докато бях пастор, ми беше внушавано да вярвам, че моите желания и моето тяло са греховни и лоши. Но това е било измама! Бях сигурна, че ако разкрия сексуалността си, ще бъда отхвърлена от църквата, защото тя не е гостоприемна за такива като нас. Но аз я разкрих и, уверявам ви, никога не съм се чувствала по-свещена. Аз съм себе си. Аз съм секси и свободна. Вече не съм пастор, но моята сексуалност ме прави свята“, заключава Никол Мичъл.

View post on Instagram
 

Четете още: Мъже питат, порноактриса отговаря