Автор
Христина Кирилова

Да си вземеш 30-те милиона и да избягаш от войната: Украинка опита да мине границата с куфари, претъпкани с пари (снимки)

Да си вземеш милионите и да избягаш от войната - това се опита да направи бляскавата съпруга на украински магнат, но уви - беше "хваната" от властите на границата с Унгария.

Името на дамата, която вече се е сдобила и с наказателно дело, е Анастасия Котвицка и е любима на най-богатия депутат в Украйна - Игор Котвицкий. Красавицата избягала от войната не само, за да спаси живота си, но и за да роди. Само че пропуснала да декларира, че взима едни 28 млн. долара и още 1,3 млн. евро със себе си. Но пък грижливот ги подредила в няколко куфара.

Котвицкий - ни лук ял, ни лук мирисал. Заявява, че всичките му пари са в украински банки и не е теглил никакви суми. А какви са тия милиони долари и евро, които съпругата му е изнесла от Украйна - не е известно. Самият магнат и дъщеря му Виолета усилено твърдят, че историята, тиражирана в медиите, е фалшива. Както, ако сте забелязали, се случва с много истории, които шокират света в последно време.

В мрежата изтекоха снимки с куфарите и натъпканите в тях банкноти, но дали и те са истински - можем само да предполагаме. Факт е обаче, че Игор е закрил акаунта си в социалните мрежи. Съпругата му пътувала заедно с майка си и двама мъже, но никой от тях не е коментирал историята засега.

Парите били намерени от унгарски митничари и срещу Анастасия е образувано наказателно дело. Тя не е декларирала колосалната сума на излизане от Украйна, а след това прави декларация, че внася сумата в Унгария.

Четете още: Колко е красива: Вижте как Кейт намекна на Уилям, че иска четвърто бебе (видео)