Автор
Христина Кирилова

Колко е красива: Вижте как Кейт намекна на Уилям, че иска четвърто бебе (видео)

Херцозите на Кеймбридж, принц Уилям и Кейт Мидълтън, са във вихъра на поредното си пътуване. В момента двамата са на Карибите, където освен че се срещат с местното население и водят разговори, те се потапят напълно в културата им.

Кейт, за която е известно, че носи душа на купонджийка, се радва от сърце и блести в прелестни тоалети. А тази сутрин ни накара да се усмихнем, след като в мрежата бяха разпространени видеа как Мидълтън танцува в уникална синя рокля и празнува посещението си в Белиз.

Феновете на кралската двойка пък забелязаха, че херцогинята е необичайно закачлива, докато танцува, със съпруга си Уилям. Някои дори предположиха, че освободеното ѝ поведение е подтикнато от желанието ѝ да имат четвърто дете. Уилям от своя страна също се забавлява, като танцува не само с любимата си, но и с някои от местните дами, които са облечени в цветни тоалети и могат да ви заредят с настроението си за цялата седмица.

Любопитен факт е, че Кейт и Уилям никога не показват чувствата, които изпитват един към друг, публично. Дори в сравнение с Меган и Хари, те изглеждат прекалено обрани. При визитата си в Белиз обаче херцозите на Кеймбридж изглеждат по-разпалени и влюбени от всякога. Дали пък наистина не са отишли на мисия за бебе номер 4?

Четете още: Коя е Александра или новата дама, завладяла сърцето на олигарха Роман Абрамович?