Поговорката "Тази година булка, а догодина люлка" изглежда важи с пълна сила за дъщерята на Арнолд Шварценегер - Катрин и любимия ѝ Крис Прат.

След едногодишна връзка двамата вдигнаха звездна сватба през юни, а днес научихме, че очакват бебе. Това ще е първа рожба за 30-годишната Катрин и втора за Крис, който има 7-годишен син, Джак, от предишната си съпруга Ана Фарис. Не е известно колко е напреднала бременността на дъщерята на Арни, но любимият ѝ загатна, че няма търпение двамата да имат дете, още през февруари. Тогава той призна, че вижда в Катрин една страхотна бъдеща майка, а също така сподели, че тя е направила живота му много по-красив и че с нея той се чувства уверен. Мъжагата не пропусна да отбележи, че Катрин се справя чудесно и помагайки с грижите за сина му Джак.

View post on Instagram
 

Приближени до двойката споделиха пред медиите още миналия месец, че те вече искат да имат бебе и да разраснат семейството си. И макар Крис да е затрупан от работни ангажименти, той и Катрин биха били повече от щастливи, ако разберат, че тя е бременна. И ето че този вълшебен момент дойде - внучето на Арнолд Шварценегер вече е на път!

View post on Instagram
 

Четете още: Вдигнаха забраната за посещение на паркове