Двойка се отказа да има деца, за да съхрани младостта си. Няма да повярвате на колко години са!

Днес ще ви запознаем с една интересна двойка, за която любовта е над всичко. С двама души, които се отказват дори от най-прекрасното нещо в човешкия живот – децата, само и само да съхранят младостта си по-дълго време. Дали наистина са постигнали мечтата си, или това, което ще видите, е чиста проба трик, можем само да гадаем.

Лу Сунсян и Май Дзинтин са едни от най-обичаните актьори в Южна Корея. Двамата се прочуват през 80-те години на миналия век и са на върха на славата си през 90-те. До ден днешен обаче продължават да бъдат тачени и търсени, а причината за това вероятно е изумителния начин, по който изглеждат.

Днес Лу и Май са на 60 години и твърдят, че причината да изглеждат с десетилетия по-млади е фактът, че нямат децата. Решение, което двамата взимат малко след като се събират да живеят под един покрив.

Съпрузите са втори братовчеди, но заради роднинската им връзка все не смеели да встъпят в брак. 14 години след първата им среща обаче те най-после се решили на тази важна крачка. Напук на хорското мнение и укорителни погледи Лу и Май си казали „Да" и се отдали на щастливия си съвместен живот като съпрузи.

И двамата обаче били твърдо решени да нямат деца, а причините за това, по думите им, били няколко: по-малко стрес, по-малко разходи, повече свободно време и по-спокоен живот. Те били сигурни, че лишавайки се от наследници, ще запазят по-дълго време здравето и младостта си. Дали наистина са успели, оставаме да прецените сами.

Независимо от това, което ни демонстрират, ние абсолютно не толерираме идеята, че липсата на деца съхранява младостта. А вие как мислите? Одобрявате ли решението на тази двойка?

Четете още: Тя шокира: Никога няма да познаете на колко години е тази жена