Джей Ло се появи в сватбена рокля и всички чакаха Бен Афлек, но той не дойде. Каква е причината да я остави?

Джей Ло за пореден път предизвика истински фурор на сцената, но за съжаление любимият й мъж не бе в публиката. Горещата певица накара всички да говорят за нея, след като се появи в елегантна сватбена рокля на Американските музикални награди в Ел Ей. Изборът на тоалет не бе случаен – Джей Ло, която е била три пъти женена и два пъти сгодена, се появи в бяло, за да изпее новата си песен On My Way, част от саундтрака към новия й фим „Омъжи се за мен“, в който си партнира с Оуен Уилсън.

View post on Instagram
 

Зрелищното изпълнение Джей Ло направи само дни след като обяви, че все още вярва в брака. Певицата отговори утвърдително на въпрос дали отново би казала заветното „да“. „Все още вярвам в „И заживели щастливо“ на 100 %“, добави Лопес.

View post on Instagram
 

Певицата уточни още, че не се притеснява от своя богат опит с мъжете и се гордее къде е днес. Джей Ло в момента изживява повторен роман с бившия си годеник Бен Афлек, с когото бяха заедно в периода 2002-2004 г. Двамата изглеждат невероятно щастливи, а всичките им фенове се чудят кога ще минат под венчилото. В миналото обаче певицата неведнъж е заявявала, че след като се е омъжвала три пъти, на четвъртия път ще е много внимателна.