Дженифър Анистън разкри какво се случва с любовния ѝ живот

Дженифър Анистън е сред звездните дами, които обикновено държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Неотдавна из медийното пространство плъзна новината, че актрисата се е сближила Дейвид Шуимър - колегата ѝ от култовия сериал "Приятели", изиграл ролята на Рос.

За разочарование на едни и за радост на други обаче, двамата отрекоха между тях да има нещо повече от приятелски отношения. Анистън обаче издаде повече подбонсти за това дали има нов мъж до себе си в интервю с Брус Бози за подкаста му SiriusXM's Lunch.

Отговорът на горещия въпрост гласеше така: "Не, нямам към момента. Не съм имала време". Вразговора звездата не скри и почудата си как хората по време на пандемия могат да намира любовта.

"Искам да кажа, че имам своите прекрасни запознанства, не е имало никой важен, който да попадне в радара ми все още", уточнява тя.

Припомняме, че Дженифър Анистър имаше 6-годишна връзка и повече от 2-годишен брак с актьора Джъстин Теру. След раздялата си двамата обявиха, че ще запазят добрите си отношения.

"Мисля, че съм готова за нова връзка, в която да споделя себе си с друг", изповядва се Джен. "Дълго време не исках и наистина обичах да бъда самостоятелна жена, но смятам, че е време да бъда отново влюбена".

На въпрос как си представя идеалния за нея мъж, тя отговаря, че иска да бъде с човек, с когото разговорът върви лесно. "Лекотата на разговор е добър показател - увереност, но не и нахалство", пояснява бившата на Брад Пит..



Сред другите не по-малко важни качествата, на които Анистън държи също много, са чувството за хумор, щедростта и добротата.

"Въпрос на химия е. Виждаш някогото в стаята и отиваш при него. Хората обаче вече не се доближават един до друг. Просто не го правят. Което е странно, много странно!", отбелязва тя.

Четете още: Криско отрече слуховете, че се е разделил с Цвети