Починалият от коронавирус фолкпевец Ангел е бил с тежка диагноза на сърцето

Трагичната смърт на 35-годишния попфолк певец Ангел разтърси страната и за него скърбят не само семейството му, но и неговите почитатели. Внезапната загуба на звездата събуди множество въпроси, свързани със здравословното му състояние и лечението му в болницата, където е издъхнал.

Според официалната информация звездата от лекия жанр е починал вследствие на коронавирусна инфекция. Други подброности не бяха дадени до този момент. Оказва се, че преди десет години певецът е получил диагнозата прединфарктно състояние с трайни поражения на миокарда. Манията му да прилича на култорист го тласка към решението да да приема стероиди и хранителни добавки за бърз ефект, пишат от "Блиц".

Зад гърба си е имал тежка депресия, а загубата на майка му по-късно , която загива в катастрофа, е травмирала младия мъж още повече.

Ангел се разболял от пневмония десет дни преди постъпването си в Пета градска болница, където бил приет заради постоянна висока температура. Тъкмо когато се почувствал по-добре и дори планирал да напусне болницата, пвнезапно получил тежък задух и бил преместен в ИСУЛ.

Близки и приятели на Ангел ще си вземат последно "сбогом" с него на 5 октомври в Централно софийски гробища от 13 часа. Погребението е отложено с повече от седмица, тъй като в момента върви разследване по обстоятелствата около неговата смърт.

Четете още: Годеницата на починалия попфолк певец Ангел сподели нещо страшно