Автор
Христина Кирилова

Джизъса на Космоса: Илон Мъск станал тайно баща на близнаци

Ако има нещо, по което Благой Георгиев, по-известен като Джизъса и милиардера Илон Мъск си приличат, то определено е бомбастичното темпо, с което сменят жените и правят деца. И трябва да им признаем - тези хора определено се грижат населението на планетата да се множи.

Шегата настрана, но днес научихме, че Илон Мъск отново е станал баща и то тайно, и то на близнаци. Човекът неведнъж е споделял, че според него, в семействата трябва да има по-висока раждаемост и очевидно той е приел тази мисия присърце. И вече официално е татко на цели 9 наследника, от...немалко жени.

Говори се, че близнаците са плод на любовта му с изпълнителната директорка на Neuralink Шивон Зилис, която е с цели 15 години по-млада от Мъск. Всъщност, двете деца се родили съвсем малко преди официалната раздяла на милиардера с Граймс и малко преди той да стане баща и на детето си с нея, което беше износено от сурогатна майка. Абе, объркана работа, но накратко - Илон е станал баща на три деца в рамките на няколко седмици, което със сигурност е негов личен рекорд.

Далеч по-спокойно го кара Благой Георгиев, който до момента е баща на 4 деца, но те също са родени само в период от няколко години. А и футболистът потвърди, че с Полина със сигурност ще имат дете, така че новината за бебе номер 5 вероятно ще научим скоро.

Но да се върнем на Илон Мъск...

Първите две деца на Милиардера са близнаците Ксавие и Грифин, родени през 2004 г. Те са плод на любовта между Мъск и Джъстин Уилсън, които бяха женени между 2000 и 2008 г. Всъщност, първата им рожба е родена през 2002 г., но почина едва 10 седмици, след като се появи на бял свят от синдрома на внезапната детска смърт.

През 2006 г. се раждат синовете им Саксон, Кай и Деймиън. И въпреки толкова много деца и години в хармоничен съюз, Илон и Джъстин се разделят.

Дълго време след това милиардерът е имал връзки с много звездни красавици, включително и със скандалната Амбър Хърд, но се обвързва по-сериозно едва през 2019 г., когато среща певицата Граймс. В рамките на двегодишната си връзка те станаха родители на две деца, като второто им дете е износено от сурогатна майка. Първото им се ражда на 4-и май 2020 г. и носи необичайното име X Æ A-Xii, а второто им, което носи името Екса Дарк Сидерел, се роди в края на 2021 - буквално седмици, преди Илон и Граймс да се разделят официално.

Четете още: Вижте с какъв нов сладък бизнес се зае Ваня Червенкова (Снимки)