Автор
Ива Петрова

Емили Ратайковски изпоти мъжете с топлес снимки

Емили Ратайковски изпоти мъжката аудитория с нова порция горещи снимки. Фотосите са от времето, когато Ратайковски е още бременна, и на тях красавицата е абсолютно гола.

Повод за публикацията на кадрите е първият рожден ден на сина ѝ. "Честит рожден ден", гласи постът на 30-годишната изкусителка снимките в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Освен на сина си Слай, Ратайковски честити рождения ден и на самата себе си, макар нейният рожден дена да е на 7 юни. Вероятно в поздрава брюнетката влага по-дълбок смисъл, визирайки постулата, че една жена се ражда за втори път, когато стане майка.

В края на текста си Емили отправя поздрав и към дамите с думите: "честит ден на жената на всички".



На първото фото бременната Ратайковски се е излегнала на една страна в пълната с вода вана, като е поставила едната си ръка под коремчето, а другата – върху гърдите си. На втората снимка манекенката позира права във ваната, а на третата снимка тя отново е гола, но този път – седнала на голям розов стол.

На последния кадър изненадващо се появява очарователният ѝ син.

Голотата не е чужда вселена за Ратайковски. Топлес тя е позирала както преди бременността, така по време и след нея.

Най-доволни от голото тяло на моделката, дори и бременно, са нейните последователи от мъжки пол. "Великолепно тяло!", "Толкова горещо, бейби", гласят част от коментарите на разгорещените ѝ последователи от мъжки пол.

View post on Instagram
 

Четете още: Няма и следа от изкусителката: Лана Дел Рей изглежда шокиращо днес (снимки)