Автор
Весела Георгиева

Ето коя е жената, разбила сърцето на Ергена

22 жени ще се борят за вниманието и сърцето на Ергена Виктор Стоянов. Оказва се обаче, че то е било разбито съвсем наскоро от една русокоса красавица. Коя е тя?

В едно от интервютата 31-годишният софиянец сподели, винаги се е смятал за чаровен и никога не е имал проблеми с жените.

"От малък се имам за красив. Не съм имал проблем с външния си вид и самочувствие. Винаги ми е било предимство, но много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради външния ми вид".

Оказва се обаче, че преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова.

View post on Instagram
 

Двамата са се запознали в залата и са се радвали на стабилна любов в продължение на повече от 6 години. Последните им общи снимки в социалните мрежи са от края на 2020 година. Христиана има 10-годишен син от предишната си половинка. Виктор успешно се е справял с отглеждането на момчето и тримата са били съвсем като семейство, пише България Днес.

На една от снимките Виктор нарича Христиана "Моята лейди".

View post on Instagram
 

Не е ясно какво е довело до разрива между двамата. Малко преди старта на предаването, от екипа уточниха, че Виктор наистина е имал връзка, но тя е приключила малко преди да започнат снимките на риалитото. Любопитен е фактът, че победителят не взема парична награда - неговата награда ще бъде сърцето на избраната в хода на предаването жена. А дали двамата ще стигнат до брак, зависи само от флуидите помежду им.