И вие ли сте шокирани? Да, правилно прочетохте - Меган и Хари ще се разведат, независимо колко убедително демонстрират любовта си пред света. Знаете ли, че вече дори има предположения точно кога ще се случи големият разрви в отношенията им?

Независимо дали тази раздяла ще бъде изненадваща за света, или не, някои приближени до кралската двойка са категорични, че това ще се случи. Въпреки че Меган и Хари станаха родители за втори път едва преди няколко седмици, вече се усеща, че отношенията в семейството им не са толкова розови.

И нека бъдем реалисти - нито един от представителите на кралската фамилия не успя да обикне Меган. След появата ѝ в живота на Хари проблемите се сипят като пороен дъжд и дори ги скара. Защото каквото и да е, принцовете никога не се бяха конфронтирали публично допреди холивудската актриса да се зададе на хоризонта. Всъщност, съвсем спокойно може да се каже, че тя заби първия и решаващ пирон в ковчега на добрите им братски отношения.

Меган успя да накара Хари да абдикира и напълно да зачеркне роднините си във Великобритания, дори да се откаже от всичките си титли и медали в името на това тя да се чувства свободна и да живее в Америка. А той беше най-любимият внук на кралица Елизабет. Освен това, репутацията на Маркъл в Холивуд преди да замине за Лондон, е била доста съмнителна.

Както вече споменахме, мнозина дават предположения точно кога херцозите ще се разведат, като едно от най-интересните е, че това ще се случи още преди края на 2021-ва. А вие какво мислите? Дали любовта им ще успее да издържи теста на времето, или всичко ще приключи с един шумен, кралско-холивудски развод?

Четете още: Меган показа първата снимка на Лилибет на рождения си ден!