Хари пише книга, която ще преобърне живота на всички в кралското семейство

16 август 2022 | 15:48
5552
3
снимки: Getty Images
3

Отдавна е известно, че принц Хари е в процес на писане на книга за живота му в кралското семейство и след "Мегзит". Изглежда, че херцогът на Съсекс е приключил с творческата част и вече е планирано кога точно ще излезе книгата му. А датата е повече от символична.

Очаква се мемоарите да излязат от печат в САЩ до края на годината, като се очаква те да бъдат представени по коледните празници. Самият Хари споделя, че книгата е много лична и сърдечна изповед, а мнозина са разтревожени, че тя ще предизвика нов взрив в кралското семейство. 

принц хари

Вече знаем, че преобладаващият сюжет в мемоарите е свързан с покойната майка на Хари - принцеса Даяна, която си отиде без време в катастрофа. Принцът се е отдал изцяло на това какво се е случило с нея в последните часове от живота ѝ. Той бил изключително фокусиран върху разследването и дори негови подчинени са издирвали информация за фаталната автомобилна катастрофа.

меган маркъл, принц хари

Следващата застъпена тема е мъката, която Хари изпитва след нощта на инцидента и която винаги ще изпитва от липсата на майка си. Известно е, че дълги години принцът се бореше тъгата чрез алкохол и наркотични вещества, но след като среща настоящата си съпруга Меган Маркъл, тя успява да го върне "в правия път". Издателите на книгата предварително заявяват, че този път Хари няма да бъде критичен към Елизабет Втора, а също така и че тя била единственият член от фамилията, на когото той споделил за намерението си да напише книга. 

Четете още: Анджелина Джоли за жените в Афганистан: Има надежда!


Още по темата

Коментари

3 Д@КастрирамеПаситто
  19 август 2022 | 08:04 отговор
 

Вероятно ще изрисува в книгата си как камиларят я дупил Камилата си в мазето и Даяна - майка ми ги е сварила,след което е последвала поръчката да и светят маслото и убийците от МИ-6 са свършили работата.

 
2 Бивш от МВР
  16 август 2022 | 16:02 отговор
 

!! миндил 1. момиче което е спало с много момчета. 2. грозница !!

 
 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
16 август 2022 | 16:03

Че хубавицата Надка е надградила с ново чаве , с нов тъпкач и ново по луксозно семейно ложе.

1 Бивш от МВР
  16 август 2022 | 15:58 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра ? !!! Че за славата на наша надка дойчева.

 
 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 15:58

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 15:58

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 15:58

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени