Автор
Христина Кирилова

Чарлз III наложи забрана за любимото ястие на Кейт

Със сигурност ви е известно, че когато на трона на Англия седне нов владетел, много неща се променят. С две думи - вече нищо не е същото. Но пък може би дори не подозирате, че дори менюто в кралското семейство бива преосмислено. И принцесата на Уелс със сигурност не е много очарована от нанесените промени сега, защото знаем, че тя много държи на любимите си ястия. Все пак, тяло като нейното, не се поддържа лесно и тя следва режим, с който е свикнала. А сега предстои да забрави за едно от най-любимите си блюда.

Днес научихме от "Дейли Мейл", че крал Чарлз Трети е зачеркнал тотално патицата фоа гра в менюто. Стана ясно, че Негово Величество водел борба срещу похапването на този деликатес още от 2008 г. и сега най-накрая вече получи възможността да го направи.

Научихме още, че Камила, като една примерна съпруга, отдавна се съобразява с желанието на Чарлз да не се похапва патица фоа гра и я замества със заешко. А Кейт, след като вече официално ще открие любимото си ястие сред списъка с и без това многото забранени храни, каква ли алтернатива ще измисли?

Четете още: 10 позитивни неща, които да направите преди 2023