Автор
Woman.bg

И те са хора: Бионсе и Джей Зи пият биричка на плажа (Снимки)

Дори и неуморната Бионсе понякога има нужда от почивка със семейството си. Затова след съвместното си шоу с Джей Зи в Полша съвсем не се двоуми, а се отдаде на заслужена ваканция. Двойката беше в компанията на първородната си дъщеря Блу Айви.

Кралицата на поп и соул музиката не пропусна да се отбележи в Инстаграм с няколко снимки от почивката. На кадрите тя е с прекрасна лятна оранжева рокля с флорални мотиви и високи прозрачни сандали. Неотлъчно до нея е любимият й, а вероятно зад камерата е Блу Айви. От публикациите на Бионсе виждаме, че тя се е отдала на заслужена почивка и не пропуска любимото разхлаждащо питие - бирата.

View post on Instagram
 

Семейство Картър се е повозило и на лодка, а по всичко личи, че са изключително щастливи. Единствените лица, които липсват на снимките са на близнаците Руми и Сър Картър.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Бионсе не е отбелязала къде е била почивката, но вече се е завърнала с нови сили на сцената. Вчера тя и Джей Зи бяха в Германия, където изнесоха поредния си концерт от съвместното им европейско турне. Напоследък Бионсе и рапърът работят все по-често заедно, като турнето им стартира в средата на юни и ще приключи през октомври, а съвсем наскоро издадоха и първия си общ албум "Everything Is Love". Вече порасналата Блу Айви е неотлъчно до тях и пътуват заедно за всеки следващ концерт. И ако това не е семейна идилия...

Четете още: Защо Великобритания се готви за смъртта на Елизабет II?