Автор
Ева Григорова

Истинска любов и след предателство: Съпругата на Адам Ливайн направи нещо смайващо

Фронтменът на Maroon 5 - Адам Ливайн и съпругата му - моделът на Victoria's Secret Бехати Принслу, успяха да запазят брака си въпреки обвиненията в изневяра към певеца.

Изглежда любовта на красавицата към мъжа ѝ е непоклатима. Тя бе снимана да държи ръката на съпруга си на няколко пъти след скандала, като не пропусна и да изпрати към аудиторията фино недвусмислено послание, появявайки се облечена с тениска с надпис "Любов".

Миналата седмица, напук на твърденията, че с брака им е свършено, Адам и бременната с третото им дете Бехати заминаха и на романтично пътешествие.

View post on Instagram
 

Преди дни ангелът на Victoria's Secret се появи и зад кулисите на концерт на Maroon 5 в Лас Вегас. Това бе и първата публична поява на музиканта след обвиненията в изневяра, отправени към него. Медиите зад Океана разчетоха присъствието на Бехати като поредния опит да покаже, че вярва на съпруга си и бракът им ще преодолее и това изпитание.

Припомняме ви, че наскоро млада жена на име Съмнър Стро публикува видео във Tik Tok, в което признава, че се е срещала с Ливайн близо година. Като доказателство за истиността на думите си красивата Instagram звезда публикува съобщения, които твърди, че са от Адам Ливайн. Кореспонденцията действително изглежда да е водена от неговия потвърден акаунт.

View post on Instagram
 

Музикантът призна, че наистина си е писал с провокативната дама. Дори се обяви за "наивен и глупав", но категорично отрече да са имали физически контакт.

"Искам да изясня ситуацията. Направих нещо лошо, като флиртувах с друга жена. Не съм имал афера, но въпреки това преминах границата в един жалък период от живота си. В определени случаи това стана неприемливо, обърнах внимание на това и предприех активни стъпки, за да поправя грешката си. Жена ми и семейството ми са всичко, за което ме е грижа на този свят. Да бъда толкова наивен и глупав, че да рискувам единственото нещо, което има истинско значение за мен, беше най-голямата грешка, която някога бих могъл да направя. Никога повече няма да я повторя. Поемам цялата отговорност. Ще се справим с това. И ще се справим заедно", написа певецът в Instagram профила си.

Четете още: Серийният флиртаджия Адам Лавин всъщност изневерил на бременната си съпруга с няколко жени?

Въпреки че Бехати все още не е отговорила публично на обвиненията срещу съпруга си една седмица след бомбастичната новина, източник заяви пред E! News, че бившият модел на Victoria's Secret е "разстроена, но му вярва, че не е имало физическа афера".

View post on Instagram