Автор
Антония Дамянова

Как да украсите дома си за Нова година, за да привлечете любовта

Според древното китайско изкуство за хармония и щастие, за да привлечем интимна половинка в живота си и любовта ни да процъфтява, трябва да декорираме така дома си, че да създадем в него добър Фън Шуй. Как да активизираме енергията на любовта, научете от ценните съвети на Иван Волохин - руски психолог и експерт по Фън Шуй.

Преместете мебелите по-близо едни до други

Това ще ви доближи и до потенциалния партньор. Тоест, не поставяйте дивана и фотьойлите в различни краища на стаята, а възможно най-близо, така че, седейки в тях и разговаряйки помежду си, да можете лесно да докоснете събеседника си и да му говорите шепнешком.

Купете си предмети за дома, които са чифт

Забравете за самотните кресла и столове, нека всеки от тях има чифт. Така и вие ще привлечете своята половинка. За да се сдобиете с партньор или да съхраните любовта и засилите романтичната връзка с настоящия си такъв, поставете в спалнята си двойка мандаринови патици или други фигурки по избор. Никога на поставяйте една или три еднакви фигурки, тъй като с тази бройка рискувате да останете завинаги самотни. Една или тройка мандаринови патици например символизират изневяра и намеса на трето лица във връзката ви. Две е единственото вярно решение.

Освободете място

Не затрупвайте дома си с ненужни предмети като плюшени мечета, в противен случай няма да има място за истинската „мечка“ - бъдещия ви съпруг.



Декорация с керамика или кристал

Украсете югозападния сектор (сектора на романтиката и любовта) на дома си с вещи от порцелан, керамика или кристал. Това ще даде благоприятно отражение върху любовния ви живот.

Табло с визуализация на желанията ви

Поставете в спалнята си табло с визуализация на желанията си. Закачете на него списък с най-съкровените си желания, сред които и мечтата си за партньор. Опишете как си го представяте и какви искате да бъдат качествата и темперамента му.

Семеен портрет

Сложете семейни снимки в рамка на видно място в дома си. Например кадър, на който позирате с баща си или брат си. Важно условия е фотосът да излъчва щастие и добро настроение, така че с него да привлечете партньора и семейството, за което копнеете.

Настолни игри за двама

Сложете на лесно достъпно място в дома си, например измежду книгите на библиотеката ви, настолни игри за двама – например шах, пачуърк и т.н.

Какво не бива да правите!

* Не бива да окачвате женските си аксесоари навсякъде: бижута, играчки, дрънкулки. Изобилието от женска енергия няма да остави място за мъжа.

* Трябва обаче да знаете, че мъжката енергия в къщата може да бъде опасна, ако е „извънземна“. Така че не е нужно да държите допълнителна четка за зъби, самобръсначки и мъжки шампоани и душ гелове в банята. В случай че мъж „влезе“ в къщата, ще остане разочарован, че не е единственият и най-вероятно ще си помисли, че във вашето гнездо периодично навлизат и други господа, които идват и си отиват. А това никак няма да му допадне.

* Друг подобен негативен пример: закачени плакати с най-успешните и желани ергени в света като Брад Пит и Леонардо Ди Каприо например, също би отблъснало мъжа. Спирайки погледа си на подобен фотос, той ще се почувства засегнат на подсъзнателно ниво, давайки си сметка, че няма как да се съревновава със звезди от подобен ранг.

* Не окичвайте дома си с предмети, които са резултат на вашите лични постижения. Нямате нужда от самохвалство.

* Не декорирайте дома си с празни съдове. Всяка купичка или свещник трябва да са запълнени. Поставете плодове или бонбони там, където мислите, че ще стоят красиво и изкусително.

Четете още: Любовен хороскоп за 2021 година