Автор
Woman.bg

Как реагираха Аштън и Мила на признанията на Деми Мур?

Деми Мур предизвиква сензация след сензация през последните седмици след излизането на книгата ѝ Inside Out. Една от основните теми в нея, освен тежките моменти от детството, неизбежно е и бракът ѝ с Аштън Къчър.

Двамата бяха една от най-хубавите звездни двойки, въпреки голямата разлика в годините помежду им. Самият Къчър е споменавал, че е преживял много трудно раздялата с Деми, а сега е неин ред да сподели истината за брака им, погледната през очите ѝ.

В книгата Деми Мур разкрива, че Аштън многократно ѝ предлагал да участват в тройка, докато са били женени и също така ѝ е изневерявал неведнъж.



„Деми винаги е държала на личното си пространство, ето защо беше голяма изненада, че тя реши да изкара кирливите си ризи на бял свят и да предизвика толкова огромно внимание към интимните моменти от живота си“, споделя източник пред медиите.

Но как реагира Аштън на словоизлиянията на бившата си съпруга и повлияли ли са негативно върху брака му с Мила Кунис? Според техни близки – не. Ето какво споделят приближените им в публичното пространство:



„Трудно е да се справиш с нежеланото внимание, обърнато към личния ти живот. Мила и Аштън нямат никакво желание да бъдат под светлината на прожекторите на този скандал и да мислят за миналото. Аштън знаеше, че тази книга ще се появи и беше нащрек, но разбира се, предпочиташе това да не се случва и тези подробности от живота му с Деми да не бяха публично оповестявани. Двамата с Мила просто преглъщат цялото това внимание и знаят, че рано или късно, всичко това ще отшуми.“

Близки на Аштън разкриват още, че Мила изключително много подкрепя съпруга си и не е разстроена от написаното в книгата на Деми. Тя знае, че това са отминали времена от живота на Аштън и всички са продължили напред.

Друга интересна подробност е, че преди Inside Out да излезе, Деми Мур е държала да се свърже с всичките си бивши. Причината за това било желанието ѝ никой от тях да не се почувства некомфортно от написаното и че целта ѝ съвсем не е да създаде лош образ на някого.

Четете още: Вижте кое е най-сексапилното бразилско дупе