Автор
Ева Григорова

Камерън Диас най-после призна защо се е отказала от киното

Много от почитателите на Камерън Диас бях учудени, когато през 2018-а година тя разкри, че повече няма да се снима във филми. Това се случи цели 4 години след последната лента с нейно участие - Annie.

48-годишната блондинка рядко говори за своето пенсиониране, но в интервю пред Кевин Харт тя сподели как е решила да се откаже от актьорството. Диас разкри, че все още обожава професията си, но е достигнала до момент, в който ѝ било напълно невъзможно да менажира собствения си живот.

View post on Instagram
 

“Когато правиш нещо на високо ниво за дълъг период от време, всички останали части от теб трябва да бъдат делегирани на други хора.” - разкрива актрисата. Тя споделя, че е било необходимо останалите да се грижат за множество аспекти от личния ѝ живот - от поддържането на дома ѝ до менажиране на финансите ѝ. “Частта от мен, която функционираше на високо ниво, просто не беше достатъчна.” - допълва актрисата.

“Участието във филми е забавно, обожавам да бъда актриса и бих могла да го правя вечно. Наистина усещам, че имам безкрайна енергия и инерция." - допълва тя.

View post on Instagram
 

Диас обаче разбрала, че има прекалено много аспекти от живота ѝ, за които не може да се погрижи. Тя достигнала до това заключение, когато била около 40-годишна. “Имам много чудесни приятели, които ме поддържат от толкова отдавна. Има обаче и хора, които не действат в мой интерес” - допълва тя.

“Аз просто исках сама да управлявам живота си. Ежедневието ми наистина в момента се състои единствено от неща, които мога да менажирам сама. “ - разкрива актрисата. Тя допълни още, че този начин на живот я кара да се чувства пълноценна. Във времето, в която успяла да постигне самостоятелност, Камрън срещнала и съпруга си Бенджи Мадън, с когото имат и дъщеричка. Радикс се роди през декември 2019-а година.

View post on Instagram
 

След като се пенсионира, Камерън Диас издаде две книги: The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body и The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time. Тя инвестира и в два стартъпа: Seed Health и Modern Acupuncture, а през 2020-а година започна да произвежда собствено вино, наречено Avaline.