Ким и Кание се разделиха окончателно, вижте какво направи рапърът!

Вече знаем, че любовта между Ким Кардашиян и Кание Уест напълно се е изпарила. Още от пролетта на 2020-а в медийното пространство започнаха да се носят слухове, че двамата са пред развод и дори не споделят дните си заедно, макар и да живееха под един покрив. След това научихме, че помежду им са се появили различия, които са се опитвали да изгладят, но така и не стигнали до споразумение. Те дори не се засичали в огромното си имение.

Преди няколко седмици научихме, че Ким се готви да подаде молба за развод и се е обърнала към услугите на адвокат. Днес стана ясно, че Кание от своя страна вече не живее в дома им и е изнесъл всичките си 500 чифта кецове от къщата за милиони.

Според близки до семейство Уест рапърът и риалити звездата не поддържат контакт помежду си. Кание все още не е взел всичките си вещи от дома, който довчера споделяше с Ким, но фактът, че стотиците му обувки вече не са там, говори достатъчно за отношенията им. Те твърдят, че Кардашиян е оформила молбата си развод, но ще я подаде, когато се чувства готова за това.

Друг знак за края на любовта между звездните партньори е, че те вече не посещават брачен консултант и Ким е взела решението да отглежда четирите им деца сама.

Четете още: Кралица Летисия спря да боядисва косата си. Вижте резултата!