Когато се окаже, че мама излиза с мъж, с когото някога си спала

20 ноември 2022 | 01:20
3712
2
Unsplash
2

Неписано женско правило гласи да не се занимава с мъж бил някога с наша приятелка. Но какво бихте направили, ако се окаже, че не дружка, а собствената ви майка излиза с представител на силния пол, с когото някога вие сте правили неангажиращ секс.

В тази злощастна ситуация изпада една 23-годишна дама от Острова. Когато майка ѝ я запознава с новия си възлюбен, тя с ужас установява, че 49-годишният мъж всъщност ѝ е познат и то защото до преди година е правила секс с него. 

"От известно време насам насърчавам майка ми да започне да ходи по срещи. Тя бе самотна майка през по-голямата част от живота ми и изглеждаше, че единственият ѝ приоритет са децата ѝ. Като всяка жена тя заслужава любов, а и беше време да спре да мисли за всички останали и поне веднъж да постави себе си на първо място. И така след известно насърчаване от мен, тя започна да излиза по срещи и срещна мъж. Не е преувеличено да кажа, че аз бях дори по-щастлива от нея самата. До момента, когато установих, че новото гадже е не кой да е, а именно този, с когото спах до преди няколко месеца. Външно запазих хладнокръвие, но вътрешно бях откачила. Ситуацията се усложнява и от факта, че мъжът ме помоли, по-скоро настоя да запазя случилото се между нас в тайна."

Младата жена иска да бъде честна с майка си, но се притеснява от последствията . Възможността майка ѝ да се раздели с въпросният човек, а всъщност той да е бил за нея. Изпаднала в дилема какво трябва да предприеме в конкретната ситуация, тя се обръща за помощ към известно британско онлайн издание. 

Читателите на медиата са на разнопосочни мнения, докато едни я съветват да признае, защото с подобна тайна тежко се живее, други са категорични, че е напълно безсмислено да споменава каквото и да е, защото връзката им е била несериозна. 

Четете още: 9 основателни причини, поради които трябва да преувеличавате броя на бившите гаджета

Още по темата

Коментари

2
  20 ноември 2022 | 18:22 отговор
 

Еми да търси по-млади , миналото си е минало .

 
1
  20 ноември 2022 | 06:56 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени