Автор
Христина Кирилова

Ето какво се случи, когато тя позволи на съпруга си да флиртува с други жени

Какво по-хубаво от любовта без ревност? Без съмнение, без обвинения, без неудобни въпроси...само и единствено обич и доверие. Всъщност, хората не напразно казват "много хубаво не е на хубаво" и днешната ни история го доказва. Ето какво се случи, когато една жена позволи на съпруга си да флиртува с други:

"Със съпругата ми винаги сме имали много спокойни отношения, а от известно време сме се разбрали, че връзката ни е отворена. През последните няколко години тя е имала над 5 афери, за които знам, но аз нямах нито една и винаги съм ѝ бил верен.

Женени сме от 10 години. Тя е мила, любяща и много красива - всеки ден посещава фитнеса и е в страхотна форма. Не бих казал същото за себе си, но от своя страна - имам добра работа и ѝ осигурявам всичко, от което има нужда. Сърпугата ми се грижи чудесно за мен и за дома ни, но истината е, че прекарваме все по-малко време заедно.

Аз нямах нищо против, защото винаги съм бил щастлив с нея. Но един ден се запознах с момиче в интернет, съвсем случайно, защото често играя на компютъра. И така, покрай игрите, започнах да я опознавам и не спираме да общуваме и до днес. Чатим си и играем всеки ден, а с времето започнахме да си говорим и по телефона.

Невинният ни флирт стига все по-далеч и сега много искаме да се видим, но за съжаление тя живее в друг град. Съпругата ми разбра и ми каза да отида, за да се видя с тази жена. Аз обаче не се чувствам никак уверен, защото откакто сме женени, вече цели 10 години, никога не съм ѝ изневерявал. И макар тя да ме подкрепя да го направя, имам лошото предчувствие, че ще я напусна...защото започнах да се влюбвам в това момиче. Не знам какво да направя...", Д.

Съветът на специалист:

Безспорно е, че за да се стигне дотук, комуникацията ти със съпругата ти се е счупила някъде по пътя. Щом вече имаш чувства към жената, с която поддържаш контакт онлайн, това означава, че не си щастлив в брака си. Намери начин и подходящ момент първо да поговориш със съпругата ти и да ѝ обясниш, че това не е просто флирт и просто секс. Заедно вземете решение дали да запазите съюза си или да го прекратите.

Четете още: 10 качества на жената над 40, в които младите мъже се влюбват