Кой е мъжът, заради когото Ребъл Уилсън отслабна драстично

Ребъл Уилсън, която подобно на Адел се впусна в жестока битка с килограмите, с всеки изминал ден се доближава все повече до мечтания силует. Кадър, споделен от Ребъл в Инстаграм, пък подхрани слуха, че причина за неистовата жажда на актрисата да се отърве от огромното излишно тегло е именно мъж.

View post on Instagram
 

Чаровната блондинка публикува снимка от плаж с милионера Джейкъб Буш, от която става ясно, че двамата са заедно и се наслаждават на хубавото време в Мексико. Красноречиво доказателство, че след 5 години самота звездата от „Перфектния ритъм“ най-после има нов любим до себе си.

View post on Instagram
 

Последният, с когото актрисата излизаше, бе американският комик Мики Гууч. През 2016 г. Ребъл дори заяви, че се чувства щастлива без мъж, тъй като свободата ѝ давала време да се концентрира върху актьорската си кариера. Но явно липсата на половинка си е казала думата и днес бая поотслабналата Уилсън вече е готова за нова любов.

View post on Instagram
 

За връзка между нея и Джейкъб Буш за първи път се заговори в края на миналия месец. Тогава те се появиха заедно в Монако на „Монте Карло Гала“. Откога обаче Буш и Ребъл са двойка, засега не става ясно, но със сигурност искрите на любовта между тях са пламнали тази година, когато двамата са се запознали благодарение на свой общ приятел.

Кой е Джейкъб Буш?

Джейкъб е с 11 години по-млад от 40-годишната Ребъл. Той е заможен бизнесмен и наследник на голямо богатство, възлизащо на около 13 милиарда долара. А въпросното солидно състояние семейството му е натрупало от производството на най-популярната в САЩ бира „Будвайзер“ (различна от чешката бира със същото име).


Самият Буш създава своя собствена марка бира през 2016 г., която назовава „Son's Beer“, и в момента се бори да я наложи на пазара. Неведнъж Джейкъб е споделял възхищението си от прадядо си Аугуст Буш – човекът, създал най-голямата пивоварна в света.

Изглежда по-възрастните жени привличат Джейкъб Буш. Неотдавна той имаше кратък романс с близо 30 години по-възрастната от него риалити звезда и бизнесдама Адриен Малуф.

Четете още: Отслабване с космическа скорост - Ребъл Уилсън по трико