Колко е сладка: Мария Бакалова пука балончета на червения килим (снимки)

Най-успешната българска актриса в Холивуд, Мария Бакалова, жъне успех след успех. А появите ѝ на червения килим не само не спират, но и са изключително вдъхновяващи. Последната ѝ бе снощи, а поводът беше премиерата на новия комедиен филм The Bubble.

Режисьор на лентата е Джъд Апатоу, а Мария научи новината, че е номинирана за Оскар точно на снимачната площадка на филма преди една година. По всичко личи, че Бакалова се превръща в именита комедийна актриса, тъй като звездата ѝ изгря в "Борат 2", а сега пътят ѝ продължава с участия в хумористични продукции.

View post on Instagram
 

Сюжетът на The Bubble се развива на фона на пандемията и екип от актьори, който прави опит да заснеме филма Cliff Beasts. Тъй като актьорите са принудени да живеят и работят в балон, твърде бързо ситуацията се превръща в хаос. В лентата участват Дейвид Духовни, Карън Гилан, Айрис Апатау, Фред Армисен, Мария Бакалова, Педро Паскал и други. Сюжетът е заснет в Лондон.

View post on Instagram
 

Официалната премиера на The Bubble в платформата Netflix е на 1-ви април, а снощи бе представянето му пред публика на живо. Мария Бакалова засия като принцеса на червения килим в рокля на Saint Laurent. Като препратка към сюжета на филма, тя правеше сапунени балончета около себе си, което пък ни навя спомени за детските години, когато това беше любимо забавления в парка за много от нас.

Четете още: Шон Пен за Зеленски: Той е роден, за да обедини Украйна