Колко трябва да мразиш жена си, за да прежалиш поне 50 милиарда долара, за да не я виждаш повече гола в спалнята? Историята на Бил Гейтс!

05 май 2021 | 11:26
5170
8
снимки: Getty Images
8

До всички щастливци, които живеят откъснати от социалните мрежи и потока от новини, но някак си са попаднали тук – Бил Гейтс и дългогодишната му любима Мелинда се развеждат. Тази не толкова блага вест беше съобщена вчера от самата г-жа Гейтс в Туитър с простичкото пояснение: „Не мислим, че е възможно да израстваме повече заедно“. Кога и къде по пътя е настъпил разривът в любовта между Бил и Мелинда Гейтс не е известно, но фактът, че са решили да се разведат след 27 години брак, си остава шокиращ. Вероятно не е било лесно да си кажат истината в очите и да си признаят взаимно, че не се обичат вече, но всъщност трудностите едва сега започват. Щото има едни милиарди долари да се разделят...има-няма 124. И тук на ум ми идва съвсем леко циничният въпрос: Колко, по дяволите, трябва да ти е писнало от жена ти, за да си готов да си поделиш милиардите с нея, само и само да не я видиш никога повече? Да не пропускаме и факта, че Бил Гейтс е роден преди 65 години. Дето се вика – закога му е да се развежда?

Мелинда Гейтс, Бил Гейтс

Добре, да оставим шегата настрана и да не задълбаваме по темата с възрастта и правото на щастие. Но истината е, че когато имаш толкова безсрамно огромен капитал, е далеч по-лесно да останеш женен, отколкото да се върнеш към ергенството и...да стопиш голяма част от богатството си. Да кажем наполовина.По официална информация обаче не Бил е инициаторът на развода, а Мелинда, която е подала документи с довода, че бракът им е „безвъзвратно разбит“. И тук е моментът да отбележим един доста любопитен факт – тези двамата не са сключвали предбрачен договор, но за сметка на това сега всеки от тях е наел по три адвоката, които да защитават интересите им. И какво означава „безвъзвратно разбит“ брак след почти 3 десетилетия заедно – само Бил и Мелинда могат да кажат, но вероятно ще премълчат. Като цяло доста съмнителна работа.

Дали се е появил трети човек, дали са имали пререкания в бизнеса за милиарди, дали просто са си омръзнали, особено покрай пандемията, която принуди човечеството да си стои вкъщи и това продължава да дава отражение и до днес – не знаем. Истината може да е някъде по средата, а може и да съществува причина, за която дори не бихме могли да се досетим. Но все пак – колко може да ти е спешен разводът след почти 30 години брак, за да си готов да се разделиш с милиарди в името на свободата си?

 Мелинда Гейтс, Бил Гейтс

Вече е известно, че Бил и Мелинда ще продължат съвместната си работа по общата им фондация, която генерира печалба от милиарди. Тепърва предстои да постигнат споразумение за разделянето на имотите им. Любопитен факт е, че разводът им ще понижи позицията на Бил Гейтс от четъврти най-богат човек в света, на 17-и. Абе, явно положението в този брак е било доста тегаво... Кой е лошото, кой е доброто ченге в тези отношения няма как да знаем, но е факт, че сякаш с радостна нотка и двамата съобщават, че тепърва започват „нов живот“ сега.

Интуицията обаче ми подсказва, че тепърва ще научаваме доста дълго крити истини за този брак, които са довели до разтрогването му, но дали е така, само времето ще покаже.

Четете още: Хари заряза бременната Меган, вижте къде отиде

 

Още по темата

Коментари

8
  07 май 2021 | 15:50 отговор
 

Интереса клати феса. Не разсъждавайте повърхностно. Милиардерските разводи често имат друга цел и причина и в тях липсва емоционален аспект.

 
7 Лили
  06 май 2021 | 12:08 отговор
 

Рядко си позволявам да кометирам в интернет, но толкова просташки и примитивно написана статия отдавна не бях чела. woman.bg oтдавна не може да предложи качествена журналистика.

 
6 Жанет
  05 май 2021 | 21:34 отговор
 

Ами то като видиш авторката и ти става ясно, че за нея богат мъж не е останал и то с по 2 лева на статия как да не я хване яд на Мелинда....

 
5
  05 май 2021 | 16:54 отговор
 

Изключително глупава, бездарна статия!

 
 
05 май 2021 | 21:42

Точно като авторката

4
  05 май 2021 | 15:03 отговор
 

Жената си каза, че Бил е работохолик и на нея и е писнало да е вечно сама. След толкова години заедно защо да не опитат нещо ново. Никоя връзка не е вечна, още по-вече, че финансово не зависят един от друг. А за успеха на фондацията им заслуга имат и двамата.

 
3
  05 май 2021 | 14:35 отговор
 

По-тъпо заглавие не можехте ли да измислите? Сами пишете,че жена му е инициаторът на раздялата. А и да е той, не е необходимо да се развеждат, за да не я виждала гола. Най-вероятно случаят е като с Безос- намерил е п*тка, заради която е решил,че си струва да загуби няколко десетки милиарда.

 
2 Иван
  05 май 2021 | 13:42 отговор
 

А, ще научаваме, значи?! И какви толкова може да са скритите им тайни? Занимавате се с пълни глупости. Една жена е била достатъчно предвидлива да си уреди живота за 10 поколения напред, а един мъж е бил достатъчно тъп да й даде тези пари. Това е всичко.

 
 
...
05 май 2021 | 14:01

Що па да не й ги даде бе? Да му роди да го изслушва и да му гледа физиономията всекидневно,безплатно ли??? Колко сте нагли българските ,,мъже".

 
до женския отпадък с цена за "гледане на физиономията"
17 май 2021 | 18:24

колко повърхностни и прости пък сте вие, българските "жени" ....

1
  05 май 2021 | 12:10 отговор
 

Бил си е пуснал дълга коса а жена му е бабичка с къса бяла коса и очила.

 

Добави Коментар

Най-четени