Кралицата нанесла жесток удар на Кейт, няма да повярвате какво е казала

Кралица Елизабет Втора винаги е била взискателна не само към себе си, но и към всеки член от фамилията. Причините за това са безброй, особено когато цял свят е насочил поглед към теб, който не отмества десетилетия наред и следи всяка твоя крачка. Ето защо тя е свикнала да държи изкъсо "юздите" на роднините си и най-вече на любимите си внуци Хари и Уилям и техните половинки.

И ако до този момент не сте чули една лоша дума, която да е излязла от Нейно Величество за някоя от снахите ѝ, то днес ще бъдете изненадани. Кралски експерти споделят, че още в началото на връзката между Кейт и Уилям, Елизабет забелязала обезпокоителен факт, свързан с бъдещата херцогиня на Кеймбридж. Няколко години преди Мидълтън да каже "Да" на принца и да стане официална част от кралската фамилия, кралицата отправила сурова критика към бъдещата си снаха.

Оказа се, че честите разходки и любовта на Кейт към луксозните почивки не са останали незабелязани от Нейно Величество. Напротив - тя коментирала с работниците си в двореца, че "прескачането от един петзвезден курорт на друг не е най-удачното поведение за млада жена, която се очертава един ден да бъде кралица". Всъщност, Елизабет била категорична, че този начин на живот е напълно неприемлив за хора, които след години ще трябва да управляват монархията.

Вероятно Нейно Величество е провела разговор с внука си и бъдещата му съпруга в онзи момент, но както всеки смущаващ случай в семейството, така и този, е бил потушен бързо. Видно е обаче, че откакто се омъжи за Уилям, Кейт съвсем не се е отдала на безкрайно луксозни почивки, а изпълнява съвестно официалните си ангажименти.

Четете още: Ето как най-популярната поп звезда на Афганистан успя да се спаси от талибаните