Къде да закачим безопасна игла, за да ни донесе късмет, любов и пари

23 юни 2022 | 13:06
75473
7
Снимки: Unsplash
7

Кой би повярвал, че една мъничка безопасна игла може да промени толкова много неща в живота на човек? Дори и да не сте суеверни, когато прочетете написаното, може би ще се замислите и ще поискате да си закачите такава игла. В днешно време е добре хората да мислят по-позитивно. Някои вярват, че един дом трябва да бъде подреден спрямо фън шуй. Интересното е, че има хора, които охотно спазват източните тенденции, но не и нашите родни такива.

Понякога имаме чувството, че късметът не е на наша страна. Че ни трябва някакъв допълнителен стимул, за да успеем в живота. И този стимул обикновено не само е вярата в доброто, а и чистият късмет. Тайната е в правилното носене на безопасна игла. Ето някои тънкости:

безопасна игла

Безопасната игла ни предпазва от зли очи

Ако си мислите, че урочасването, магията или лошото око са отживелица или глупост, вие може би грешите! Една моя приятелка ми разказа, че като малка нейната баба ѝ слагала безопасна игла в роклята с думите: "да те пази от уроки, демоните и злите души да бягат надалеч". И до ден днешен тя продължава да си носи иглата по дрехите и има невероятен късмет във всичко.

Мъничката безопасна игла е страхотен амулет

Прадедите ни сами са се защитавали от магии. На тях не им е била нужна врачка или някой, който да развали магията. Всичко било много просто. Във вътрешната част на дрехите те закачали иглата, а това трябвало да става след залез слънце. Късметът винаги бил с тях! 
Заклинание за пари

Ето и едно заклинание за това как да привлечем повече финансови средства в живота си. Необходимо е в ранна съботна утрин да развалите или обмените пари и да разполагате с 12 банкноти на ниска стойност. Намерете жълта или златна безопасна игла и я сложете в светена вода.  После извадете иглата от водата, пронижете с нея банкнотите и я закопчайте. Кажете следния текст: „Иглата е остра и умна, намерих парите, пречистих се. Здраво при мен са вързани и с печалба свързани."

Запазете амулета, където държите истински пари или го носите със себе си в чантата си. В никакъв случай не харчете тези пари.

Пазете иглата от изгубване, ако това все пак се случи, значи, че тя е свършила работата си.

игла

Какво да направите ако намерите безопасна игла

За нищо на света не я пипайте с ръка. Намерете хартийка и я вдигнете с нея. Най-добре е да я унищожите и да я изгорите.

*Вярвате или не на подобни поверия, важното е да се отнасяте с усмивка всеки път, когато видите безопасна игла, забодена от задната страна на нечии ревер.

Четете още: 9 мъжки имена, които гарантират щастлив брак

Още по темата

Коментари

7 Румпел щилтсхем
  03 януари 2023 | 04:02 отговор
 

Бре и пет игли да закичиш яката на якето има и варианти въобще да не потръгне

 
6 Erika Casper
  09 ноември 2022 | 22:52 отговор
 

МОЯТА ИСТОРИЯ. Казвам се Ерика и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp: +27638836445. Честен и силен човек.

 
5 Зизи
  04 юли 2022 | 16:46 отговор
 

Аз имам направена магия да не мога да си намеря работа. Магията ми е направена преди повече от 10 год. Да но малката безопасна игла да ми помогне по не малко.Човек трябва да вярва в нещо....

 
 
Румборак
30 април 2023 | 20:27

Зизи ти си просто марзелив и да сложиш безопасна игла колко моя хуйко нема да се оправиш мързела не се лекува само левски

4 Стефан
  02 юли 2022 | 13:46 отговор
 

Да това е правилно

 
3
  27 юни 2022 | 07:37 отговор
 

Българската "журналистика" достига все по нови "висоти"!!!

 
2
  25 юни 2022 | 22:45 отговор
 

 
1 Stamatis
  23 юни 2022 | 14:02 отговор
 

Какви глупости! к=Какви суеверия се разпространяват!

 

Добави Коментар

Най-четени