Автор
Теодор Муховски

Къде да закачим безопасна игла, за да ни донесе късмет, любов и пари

Кой би повярвал, че една мъничка безопасна игла може да промени толкова много неща в живота на човек? Дори и да не сте суеверни, когато прочетете написаното, може би ще се замислите и ще поискате да си закачите такава игла. В днешно време е добре хората да мислят по-позитивно. Някои вярват, че един дом трябва да бъде подреден спрямо фън шуй. Интересното е, че има хора, които охотно спазват източните тенденции, но не и нашите родни такива.

Понякога имаме чувството, че късметът не е на наша страна. Че ни трябва някакъв допълнителен стимул, за да успеем в живота. И този стимул обикновено не само е вярата в доброто, а и чистият късмет. Тайната е в правилното носене на безопасна игла. Ето някои тънкости:



Безопасната игла ни предпазва от зли очи

Ако си мислите, че урочасването, магията или лошото око са отживелица или глупост, вие може би грешите! Една моя приятелка ми разказа, че като малка нейната баба ѝ слагала безопасна игла в роклята с думите: "да те пази от уроки, демоните и злите души да бягат надалеч". И до ден днешен тя продължава да си носи иглата по дрехите и има невероятен късмет във всичко.

Мъничката безопасна игла е страхотен амулет

Прадедите ни сами са се защитавали от магии. На тях не им е била нужна врачка или някой, който да развали магията. Всичко било много просто. Във вътрешната част на дрехите те закачали иглата, а това трябвало да става след залез слънце. Късметът винаги бил с тях!


Заклинание за пари

Ето и едно заклинание за това как да привлечем повече финансови средства в живота си. Необходимо е в ранна съботна утрин да развалите или обмените пари и да разполагате с 12 банкноти на ниска стойност. Намерете жълта или златна безопасна игла и я сложете в светена вода. После извадете иглата от водата, пронижете с нея банкнотите и я закопчайте. Кажете следния текст: „Иглата е остра и умна, намерих парите, пречистих се. Здраво при мен са вързани и с печалба свързани."

Запазете амулета, където държите истински пари или го носите със себе си в чантата си. В никакъв случай не харчете тези пари.

Пазете иглата от изгубване, ако това все пак се случи, значи, че тя е свършила работата си.

Какво да направите ако намерите безопасна игла

За нищо на света не я пипайте с ръка. Намерете хартийка и я вдигнете с нея. Най-добре е да я унищожите и да я изгорите.

*Вярвате или не на подобни поверия, важното е да се отнасяте с усмивка всеки път, когато видите безопасна игла, забодена от задната страна на нечии ревер.

Четете още: 9 мъжки имена, които гарантират щастлив брак