"Майка орлица", "Жена котка" или "Муза" – каква жена си в очите на мъжете?

Липсва ви страст във връзката, а причината за това може да се окаже, че партньорът ви възприема по-скоро като грижовна майка, отколкото като любима? Или може би е обратното? Мечтаете ли той да ви обърне внимание и най-сетне и той да вникне във вашите желания? Или сте готови на всичко само и само той да се чувства щастлив до вас?

Грижовни, нежни, вдъхновяващи, секси – ние, жените, сме многолики същества. Кое качество обаче надделява най-силно у вас и кара партньора ви да ви възприема по определен начин, вижте по-долу.

Майка - орлица



Вие постоянно сте обсебени от мисълта как да накарате партньора си да се чувства уютно и да е винаги доволен от това, което правите за него. Обожавате да го глезите с любимите му ястия. Затова и никога не пропускате възможност да отскочите до супермаркета и да заредите хладилника с необходимите продукти за сътворяването на обожавана от него гозба. Като се започне от бръснарски ножчета и се стигне до слипове и чорапи, вие обичате да го глезите и затрупвате с подаръци от първа необходимост. Той често ви мрънка за щяло и нещяло, а когато е гладен, е като същински звяр. Просто защото е свикнал винаги да задоволявате нуждите му и да му угаждате, и често свива недоволно вежди, ако не сте задовилили прищевките му на мига.

В очите на такъв мъж вие сте грижовната майка - орлица, без която той едва ли не не може дори и в тоалетната да отиде. Вие сте партньора вкъщи, който е в състояние да прояви чувствителност, грижа, разбиране, вие сте тези, които сте готови да разберете, да простите и... дори да се откажете от личните си нужди само и само да угодите на половинката си. Ако прекалено го затрупвате с внимание, той ще свикне с това и ще започне да се държи като дете. За да не се стига до подобни крайности, запомнете, че сте жена – своенравна, загадъчна и дори капризна.

Муза

Вие сте от онзи тип жени, които успяват да запазят самообладание и дори добро настроение и в най-трудните моменти. Винаги намирате начин да накарате човека до себе си да се почувства в сигурни ръце, обичан и специален. Достатъчно е да го дарите само с една усмивка, нежен поглед или мила дума, и той е готов на всичко за вас.

Вие сте неговата муза. Неговото вдъхновение и поезия. Нямате нужда от специални хитринки, тайни фрази или любовни заклинания, за да задържите мъжа до себе си. Той вече е в краката ви и не може да живее без вас - всичко това, защото вижда във вас вдъхновение и обект на възхищение, в името на който е в състояние да преобърне света. Единствените рискове в тази ситуация са тези, че любимият е свикнал да живее в облаците, докато е край вас. Тогава музата трябва да помисли за по-светски неща и да намекне на своя Пигмалион за своите желания.

Жената – котка

Обожавате да се разхождате из дома в секси бельо и чаровно разрошена коса. Намирате винаги време да изглеждате вълнуващо и да полагате нужните грижи за външния си вид. Обичате да се умилквате около партньора си и да му създавате чувството, че е потребен и обичан. Котешката ви походка, примесена с леко палава усмивка, са способни да го доведат до екстаз за секунда. Достатъчен е само един ваш сладострастен поглед, за да ви сграбчи в топлите си обятия. Наричате го с какви ли не гальовни названия, което го побърква като разгонен котарак. От вас блика страст, която може да изпоти всек мъж. Любовта ви е буйна и жарка, а темпераментът, който носите, често може да доведе до избухването на разгорещен спор, който в повечето случаи да завърши с още по-разгорещен секс.

Вие сте огнена жена в очите на своя любим. Същинска котка, която винаги устоява собственото си мнение и правото си за независимост. Вашата суперсила е да съблазнявате, да подлудявате и да не излизате нито за миг от съзнанието на любимия мъж. лишавайки го дори от способността да се концентрира върху работата си. Вие сте господарка на сърцето му. Чудесно е, ако успеете да запазите такава страст, която да прерасне в силна връзка. Ако обаче мечтаете да останете единствена за него и да преминете към статута на законна съпруга, ще трябва да поработите и върху някои други качества. Важното е да разберете дали и мъжът иска същото.

Четете още: Какъв тип жена сте според Кама Сутра?