Меган се чува тайно с Кейт Мидълтън. Какво кроят двете?

Няколко тайни разговора с Кейт Мидълтън е била провела Меган Маркъл през последния месец. Целта на съпругата на принц Хари била по този начин да си върне благоволението на кралското семейство.

Маркъл едва сега осъзнала голямото влияние на Мидълтън в Бъкингамския дворец и искала с нейна помощ да си върне доверието на кралицата, твърдят източници пред The Mirror.



Както знаете, херцогът и херцогинята на Съсекс дадоха няколко скандални интервюта за решението си да напуснат кралското семейство и сега Меган се страхува да не загуби високата си титла поради реакцията, последвала от Великобритания, припомнят от изданието.

„Маркъл тайно се свърза с Мидълтън, защото знае, че единствената надежда, която той и Хари могат да имат, за да уредят отношенията със семейството, е да спечели Кейт на своя страна“, споделя източникът.

По думите му от една страна Кейт предпочитала да стои настрана от всякакви „тайни разговори“, тъй като се страхувала, че каквото и да каже, може да бъде използвано срещу нея. Но от друга - тя най-силно искала отношенията между принцовете Хари, Уилям и Чарлз отново да се изгладят. Тя разумно посъветвала херцозите на Съсекс да спрат веднъж завинаги публичните прояви на гняв.

Репортерите на Mirror вече са се свързали с двореца Кенсингтън и представителите на Меган Маркъл, но все още не са получили официални коментари.

Четете още: Да съдиш BBC заради името на дъщеря си? Това само Меган и Хари могат да го направят