Автор
Woman.bg

Млада майка разкрива защо винаги прави секс на първа среща

Тя е 28-годишна майка и прави секс на първа среща. Представяме ви Елизия Дауингс – мениджър на онлайн магазин за бельо и секс играчки, която съчетава работата си в платформата с еротични танци пред камера, където потребителите заплащат по 4 паунда за минута.

От секси шоуто тя годишно изкарва около 72 хил. паунда годишно. „Не съм се чувствала по-щастлива и удовлетворена жена, отколкото се чувствам в този момент. Открих амплоа, което ме кара да се чувствам силна и свободна жена. Просто трябва да се отпуснеш и да не мислиш за нищо друго освен за танца и насладата, с която даряваш тези, които те гледат. Обичам да го правя“, споделя Елизия в интервю за The Sun.

“Със сигурност ще се намерят много хора, които да ме хулят и съдят, но това е нещото, което ме кара да се чувствам щастлива и полезна”, добавя още сексапилната дама.

На въпрос за секса на първа среща, Дауингс е категорична: „О, разбира се, че правя секс на първа среща.“ Според нея интимните ласки са от изключителна важност в този момент. Тя е уверена, че ползата от сексуалния акт, приложен навреме, е огромна за бъдещата връзка, ако тя си заслужава.

„Не виждам нищо лошо в това да спя с мъже на първа среща. Заслужава си най-вече заради това, че помага да намериш „специалната“ за сърцето ти половинка. Ако мъжът е заинтересован само от секс, дали ще бъде на първата или на десетата – няма значение“, убедена е младата чаровница.

Фактът, че е майка на 6-годишен син, изобщо не я притеснява и тя с удоволствие ще продължава да развива своя бизнес и занапред. Вярва, че практикувайки го ще си осигури щастливо и спокойно бъдеще.

„Смятам да се пенсионирам на 40, когато синът ми ще е на 18“, планира красавицата. „Така ще имам шанса да се наслаждавам пълноценно и истински на живота“, пояснява още Елизия.

Четете още: О, да! Секс на първа среща!