Когато Моника Белучи и Венсан Касел решиха да се разделят след 14 години брак, много фенове на най-красивата двойка в киното бяха шокирани и разочаровани. Двамата изглеждаха така, сякаш нищо не може да попречи на любовта и семейното им щастие.

Но...Белучи и Касел сложиха край на връзката си през 2013 г., без да дадат обяснение за истинската причина. Макар и разделени, звездите продължиха да поддържат добри отношения, заради двете си прекрасни дъщери - Дева (14 г.) и Леони (9 г.).


През 2016 г. тогава 50-годишният актьор започна да се среща с 30 години по-младата от него гореща красавица Тина Кунаки. Преди две години двойката сключи брак, а тази пролет Тина дари Венсан с дъщеричка – първа рожба за нея и трета за него.


Белучи не остана длъжна на бившия си и завърза романтична връзка с 37-годишния художник Николас Льофевр, но в началото на юли, след няколкомесечна авантюра, актрисата обяви, че всичко е приключило.



Скоро след това актрисата даде интервю за френско списание, в което призна, че макар и да се е разделила с актьора по собствено желание, това не означава, че не го обича. „Все още нося Венсан в сърцето си“, бе откровена тя пред изданието.

Към момента Касел не е отговорил на изявлението на бившата си съпруга. Той и екзотичната му половинка се радват на бебето си, а самата Кунаки не спира да качва снимки на профила с в Инстаграм и да пише към тях, че Венсан е любовта на живота ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители